Cyberscan voor digitale veiligheid

Cyberscan voor digitale veiligheid

VENLO – Studenten van het Vista-college of Gilde-opleidingen komen naar uw bedrijf en maken aan de hand van een checklist een basis-inventarisatie van de digitale veiligheid van uw bedrijf. Ze nemen samen met u en/of uw medewerkers de checklist door en inventariseren een aantal beveiligingsinstellingen van uw netwerk. De studenten worden bij het uitvoeren van de scan begeleid door een cybersecurity-specialist of door een van de IT-docenten.

De afspraken voor de uitvoering van de scan worden vooraf in een overeenkomst vastgelegd. Daarin wordt o.a. de geheimhouding van uw gegevens geregeld en daarin staat dat de studenten uw systeem NIET mogen aanpassen. Ook niet op uw verzoek. Aan het eind van de scan krijgt u direct de rapportage waarin wordt aangegeven wat u wel geregeld hebt en waar u aandacht aan moet besteden.

Scan
De kosten voor de uitvoering van de scan bedragen € 75,=. Dit is een bijdrage in de kosten van de begeleiding van de externe specialist en de eventuele reiskosten. De € 75,= brengen we ook in rekening als blijkt dat de studenten en de begeleider bij u aankomen en de mensen die ze nodig hebben toch niet beschikbaar zijn waardoor ze de scan niet kunnen uitvoeren.

Hier vindt u meer informatie over de scan.

Translate »