PRO77 en Lodewijk van der Grinten Prijs slaan handen ineen

PRO77 en Lodewijk van der Grinten Prijs slaan handen ineen

VENLO – De stichtingen PRO77 en Lodewijk van der Grinten Ondernemersprijs hebben de afgelopen maanden voorbereidingen getroffen om PRO77 op te nemen in de organisatie van de LvdG Prijs. Doelstelling van de fusie is om het LvdG netwerk binnen de Venlose ondernemerscultuur verder te versterken en de ‘young professionals’ in Venlo meer bij het evenement te betrekken.

De activiteiten van PRO77 waren er op gericht om professionals beneden de 35 jaar een podium te bieden en daarmee andere jongeren te inspireren en meer te binden aan de regio. Jaarlijks werd een award uitgereikt aan de meest toonaangevende young professional binnen de gemeente Venlo. Een onafhankelijke jury koos uit drie genomineerden de winnaar op basis van onderscheidend en innoverend vermogen, daadkracht en doorzettingsvermogen. Daarnaast moest hij of zij een positieve bijdrage leveren aan de Venlose maatschappij en een inspirerend voorbeeld zijn voor andere young professionals.

Fusie
Peggy Leurs, voorzitter van de stichting Lodewijk van der Grinten Ondernemersprijs licht de fusie toe: “Bovengenoemde jurycriteria sluiten naadloos aan bij de eigenschappen waar de jury van de Lodewijk van der Grinten Prijs naar kijkt bij het beoordelen van de genomineerden. Een fusie tussen de twee stichtingen was voor beide partijen dus een logische stap. Zeker gezien de intentie van de LvdG Prijs om naast bestaande activiteiten, meer aandacht te besteden aan de jonge ondernemers binnen de gemeente”.
“Samenwerking betekent een verdere versterking van de ondernemerscultuur in Venlo. We creëren op deze manier een groter netwerk met onderscheidende en innovatieve ondernemers en professionals, iets waar we als LvdG Prijs erg blij mee zijn”, aldus Peggy Leurs.

De bestaande doelstellingen van de Lodewijk van der Grinten Prijs blijven ongewijzigd: ondernemers verbinden, het ondernemersklimaat in Venlo stimuleren met specifieke aandacht voor maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Translate »