Digitale speeddate: stagiaires en leerwerkbanen

Digitale speeddate: stagiaires en leerwerkbanen

VENLO – De impact van de coronacrisis is groot. Maar wat als na de zomer alles weer opgang komt? Dan heb je elke medewerker weer keihard nodig. Ook die talentvolle stagiair of leerling medewerker, die met nieuwe kennis en frisse energie een extra boost kan brengen!

Leren en Werken Noord-Limburg en Meet the Youngsters nodigen je uit voor een digitaal speeddate event: dinsdag 16 juni, 15.00 tot 17.30 uur.

Hoe werkt het?
Deelnemende bedrijven presenteren zich op www.meettheyoungsters.nl/speeddateNoordLimburg aan de hand van een bedrijfsprofiel en een video. Studenten oriënteren zich vooraf en schrijven in voor een pitch bij het bedrijf van hun keuze. Op dinsdag 16 juni vindt de online speeddating plaats. De studenten stellen zich voor en er is alle gelegenheid voor vragen en interactie. Wij faciliteren en modereren de sessie. We rekenen op een half uur per speeddate en gaan uit van ongeveer vijf studenten per bedrijf.

Meedoen met de online stagemarkt?
Stuur een mail naar info@meettheyoungsters.nl met de bedrijfsnaam, contactpersoon, mail en tel. nr van deze contactpersoon. Wij nemen dan snel contact met jullie op.

Over Leren en Werken Noord-Limburg
Leren en Werken heeft als doel de aansluiting tussen onderwijs, opleidingsmarkt, arbeidsmarkt en arbeidsmarktkansen in Noord-Limburg te versterken.

Over Meet the Youngers
Meet the Youngsters is gestart als Keyportproject en uitgegroeid tot het grootste online platform met 7000 studentprofielen en 380 deelnemende bedrijven in Limburg en directe omgeving. Jos Meessen: “Normaal gesproken organiseren we evenementen zoals Tour de Limburg, de carrièredagen en helpen we bijvoorbeeld mee bij vmbo on stage. Allemaal activiteiten waar studenten en bedrijven elkaar ontmoeten. Met als doel om ze een beter beeld te geven van de toonaangevende bedrijven en uitdagende banen die deze regio te bieden heeft. Hier zitten immers prachtige MKB bedrijven. Ondernemers met innovatiekracht en groeiambities. Ik nodig jullie van harte uit om kennis te maken met talentvolle stagiairs, de arbeidskracht van de toekomst!“

Translate »