Drie finalisten topvrouw Limburg bekend

Drie finalisten topvrouw Limburg bekend

VENLO/MAASTRICHT – De Venlose advocaat Hayat Barrahmun van Boels Zanders Advocaten, Maria Jacobs, CEO van het Maastrichtse bestralingsinstituut Maastro en Esther Paulus-Maalsté, storemanager van De Bijenkorf Maastricht zijn de genomineerden voor de verkiezing Topvrouw Limburg 2020. Zij zijn door een onafhankelijke jury uit een groot aantal kandidaten gekozen. Op donderdag 28 mei maakt gouverneur Theo Bovens bekend wie dit jaar de winnaar is. Dat gebeurt tijdens een avondvullend programma in Theaterhotel De Oranjerie in Roermond.

De jury kent de titel Topvrouw Limburg 2020 toe aan een topvrouw die beschikt over onder andere leidinggevende capaciteiten, visie, doorzettingsvermogen en zakelijke en maatschappelijke betrokkenheid. Daarnaast moet zij een inspirerend voorbeeld zijn voor andere topvrouwen en voldoen aan een aantal financiële criteria.

Negende editie
De verkiezing Topvrouw Limburg wordt dit jaar voor de negende keer georganiseerd. De verkiezing is een eerbetoon aan topvrouwen in Limburg die een waardevolle en opvallende bijdrage leveren aan het bedrijfsleven, gemeenschap, overheid of wetenschap. Met de verkiezing van de Topvrouw Limburg worden inspirerende topvrouwen in de schijnwerpers gezet.

Jury
De jury van Topvrouw Limburg bestaat uit voorzitter Pim Steerneman, CEO Sevagram; Jan Berden, CEO Berden Mode & Wonen; Angelique Palmen, CEO Mijnwater BV; Yvonne Paulussen, Director of Change van Vekoma Rides en de winnaar van vorig jaar, Lizbeth van den Boogaart, Directeur Fresh Park Venlo. Eind deze maand gaat de jury op bedrijfsbezoek bij de finalisten.

Translate »