Dutch Agri Food Week startevent 5 oktober 2018
Op vrijdag 5 oktober geven we op de Brightlands Campus in Venlo het startschot voor Dutch Agri Food Week 2018! Van 07:30 tot 14:00 uur nemen we je tijdens het business startevent mee naar de toekomst van ons eten in pitches van start-ups, ervaar je de kracht van samenwerking tussen wetenschap en bedrijfsleven en beleef je Tomorrow’s Food op het interactieve innovatieplein met een live uitzending van BNR, workshops, innovatieve samples en schaalmodellen, innovatiesessies en inspirerende presentaties.
Laat je inspireren door de wereld van Tomorrow’s Food op het startevent op Brightlands Campus Greenport Venlo.
07.30 – 08.30 Ontbijt
08.30 – 09.00 Opening Tomorrow’s Food
09.00 – 09.45 From Science to Business
Waarom is het zo belangrijk dat bedrijfsleven en kennisinstellingen met elkaar samenwerken? Drie wetenschappers vertellen over hun visie en ervaring:
“Voedingswetenschappen – nu en in de toekomst”
Alie de Boer, Maastricht University, Food Claims Centre Venlo
“Future Food Systems”
Frederike Praasterink, HAS, Lector Future Food Systems
“Business Service Innovation”
Bart Nieuwenhuis, Fontys, Lector Business Service Innovation
09.45 – 10.30 Start-up’s for Tomorrow’s Challenges
Hoe lossen we het voedselprobleem van de groeiende wereldbevolking op?
Innovatieve start-up’s pitchen hun visie en ideeën!
10.30 – 14.00 Experience Tomorrow’s Food
Laat je inspireren op het Tomorrow’s Food innovatieplein met een live uitzending van BNR, diverse workshops, innovatieve samples en schaalmodellen, innovatiesessies, inspirerende presentaties en nog veel meer!
Klik hier om je aan te melden voor het startevent
Klik hier voor het gehele Dutch Agri Food Week programma
- Vorige « Kasteeltuinen Arcen wint Europese prijs
- Volgende WIEF Roundtable in Düsseldorf »