Dutch Food Week @ Brightlands: Test & Taste Edition

Dutch Food Week @ Brightlands: Test & Taste Edition

VENLO – Een appel is gezonder dan een reep chocola. Broccoli is beter voor je dan pizza. Maar wat doet al dat voedsel met je lichaam, je humeur, je weerstand, je energie en je gezondheid?Je bloed en je ontlasting (darmflora) zijn belangrijke spiegels van het lichaam: ze vertellen hoe het met je gaat. Maar wanneer neem je nu zelf je bloed of ontlasting onder de loep? Wat zegt je bloed eigenlijk over jouw gezondheid? En hoe gezond is jouw darmflora? Tijdens de Test & Taste Edition kom je meer te weten over de essentie van onderzoek naar bloed en ontlasting. 

Op 4 oktober trappen we het programma af met ons openingsevent: de Test & Taste Edition. Via deze weg nodig ik je van harte uit om deel te nemen aan dit mooie event! We starten om 07:00 met een ontbijt waarna jullie door diverse inspirerende sprekers meegenomen worden in de laatste ontwikkelingen binnen de voedingsinnovatie en Agri Food sector.

Na het plenaire programma gaat het event over in de Test & Taste Experience bestaande uit een innovatiemarkt met meer dan 50 bedrijven, workshops, lezingen en een Test & Taste lab. Onder deze link vind je nog meer informatie en de mogelijkheid om je aan te melden.

Na de opening worden t/m 16 oktober events & activiteiten voor bedrijfsleven, onderwijs, kennisinstellingen, publiek, politiek etc. georganiseerd. Bekijk hier het totale programma.

We zien je heel graag op 4 oktober en natuurlijk tijdens de rest van de Dutch Food Week.

Translate »