Eerste uitgave nieuwe magazine O.Venlo

Eerste uitgave nieuwe magazine O.Venlo

Ondernemend Venlo geeft sinds 2009 het magazine ‘Ondernemend Venlo’ uit, met daarin het meest interessante ondernemersnieuws uit de regio. U krijgt het – omdat uw onderneming op een van de industrieterreinen in de gemeente Venlo is gevestigd – ieder kwartaal gratis op de deurmat. Vanaf 2019 krijgt het magazine met O.Venlo een nieuwe naam, een nieuw en fris gezicht, een iets gewijzigde redactionele- en bladformule en heeft het een nieuwe uitgever; Art-is Mediagroep uit Weert.

De inhoud van het blad wordt een gezonde mix van verslaglegging van de activiteiten die Vereniging Ondernemend Venlo onderneemt in het kader van de belangenbehartiging van haar leden, informatieve (bedrijfs)content die leden in staat stelt om beter of succesvoller zaken te doen en human interest gerelateerd aan de mensen achter de bedrijven van de leden.

O.Venlo biedt daarmee alle aangesloten leden van Vereniging Ondernemend Venlo een platform om zich te presenteren en te profileren door middel van branded content en diverse advertentiemogelijkheden. Daarnaast wordt O.Venlo voor ondernemers een waardevol kennisplatform met interessante zakelijke artikelen, trends en nieuwsitems van bedrijven en instellingen uit de regio. Hiervoor werkt het blad vanaf nu nauw samen met diverse (non-profit) organisaties.

De gedrukte uitgave verschijnt 4x per jaar in een totale oplage van 3.000 exemplaren en wordt ook toegestuurd aan mkb-ondernemers in de (groot)regio Venlo, aan leden van Gedeputeerde Staten, burgemeesters, wethouders van Economische Zaken, diverse kennisinstellingen en (semi) publieke organisaties. Via het nieuwe digitale platform O.Venlo.nl houdt het magazine dagelijks duizenden ondernemers, werknemers en instanties op de hoogte van het regionale zakelijke nieuws.

De eerste uitgave van het nieuwe O.Venlo wordt gepresenteerd op woensdag 22 mei in het Limburg Museum tijdens de ledenbijeenkomst van Ondernemend Venlo.

De kracht van O.Venlo als advertentiemedium is de combinatie van het hoge bereik en de beslissingsbevoegdheid van de lezers. Wilt u uw bedrijf, instelling of activiteit onder de aandacht brengen bij een grote groep bedrijven en instellingen in de grootregio Venlo door middel van een artikel of advertentie in O.Venlo? Neemt u dan contact op met Wesley Hegge, hoofdredacteur O.Venlo, of Bart Maes, uitgever O.Venlo en zij nemen alle mogelijkheden met u door.

Translate »