Europees staatsman Herman van Rompuy spreekt over Brexit in Venlo

Europees staatsman Herman van Rompuy spreekt over Brexit in Venlo

Economic Development Board en Ondernemend Venlo halen staatsman naar Venlo voor keynote over Brexit.

Economic Development Board organiseert in samenwerking met Ondernemend Venlo een Masterclass over Brexit. Keynote spreker is Herman van Rompuy, voormalig voorzitter van de Europese Raad en groots Europees staatsman. Tijdens de Masterclass praten diverse experts de Noord-Limburgse ondernemers bij over de gevolgen van een Brexit en krijgen ze praktische tools aangereikt om zo optimaal voorbereid te zijn. Letterlijk “Brace for Impact”. De bijeenkomst vindt plaats op 28 februari bij Rabobank Venlo.

Brexit-Masterclass onderdeel van serie aan masterclasses
De Brexit-Masterclass is een initiatief van Economic Development Board en onderdeel van een serie aan masterclasses waarin Noord-Limburgse ondernemers door experts worden bijgepraat over prioritaire thema’s voor ondernemers zoals de gevolgen van het klimaatakkoord, de impact van technologie en de arbeidsmarkt.

Over Economic Development Board
De Economic Development Board is door de regionale triple helix opgericht om voor Noord-Limburg een gezamenlijke regionale economische agenda te ontwikkelen om nationaal en internationaal meer impact te kunnen maken. Economic Development Board zoekt daarom actief samenwerkingsverbanden zoals met Ondernemend Venlo.

Wilt u daar bij zijn?  Er zijn nog een paar plaatsen beschikbaar. Klik hier voor meer info en aanmelden

Translate »