Even voorstellen MA-RUN Venlo

Even voorstellen MA-RUN Venlo

De MA-Run is een van de grootste motor-zijspanruns van Nederland. In het laatste weekend van september komen meer dan 200 zijspanrijders en 170 motorrijders afkomstig uit Nederland, België, Duitsland en Scandinavië naar Venlo om “hun” passagiers een onvergetelijke dag te bezorgen.

Samen met 250 vrijwilligers wordt er in dat weekend gezongen, gegeten en vooral gelachen. En dat al sinds 1987! Een weekend waar onze bijzondere passagiers het hele jaar naar uitkijken. Elk jaar wordt gezamenlijk ruim 100.000 kilometer voor onze run gereden en meer dan 6.000 vrijwilligersuren in onze run geïnvesteerd, en dat voor één gezamenlijk doel; Deze groep kinderen, jongeren en hun familie een onvergetelijk weekend bezorgen!

Meer informatie

Stichting Maria Auxiliatrix Run (M.A.-Run) heeft de ANBI status en organiseert jaarlijks de zijspanrit van Noord Limburg en een onvergetelijk feestweekend voor mensen met een beperking afkomstig van: 1: Zorggroep Limburg Venlo 2. Mytylschool Venlo 3. Impuls (voormalig Vijverhofschool) Venlo 4. Scouting Hertog Reinoud Venlo De mensen met een beperking staan altijd centraal binnen de keuzes van alle activiteiten!

Help ons anderen helpen

De M.A.-Run werkt er hard aan om toekomstbestendig kostendekkend te zijn. Hiervoor zijn we afhankelijk van giften, subsidies, fondsen en donaties. We hebben een actief beleid en zijn het gehele jaar gericht op het werven van inkomsten. Van zorgen voor naar zorgen dat! We geven dit onder andere vorm door sponsoring in geld, natura, donaties, giften en fondsenwerving.

We zijn op zoek naar sympathisanten die zich betrokken voelen bij de Stichting M.A.-Run en haar werkzaamheden. Zonder de hulp van betrokken sponsoren kunnen wij onze MA-Run niet mogelijk maken. Wij zijn dan ook bijzonder trots op de steun die wij elk jaar weer mogen ontvangen, want of het nu gaat om bijdrages in geld en/of natura, kortingen of diensten, zonder de steun van onze sponsoren kunnen wij dit fantastische evenement niet realiseren.

Join the club

Wij hopen dan ook van harte jou als maatschappelijk betrokken bedrijf, te mogen verwelkomen als sympathisant! Wil jij ook een bijdrage leveren aan onze Stichting M.A.-Run Venlo in diensten, goederen of een donatie in geld?

Meer weten hoe jij kunt helpen? Neem contact op met sponsoring@ma-run.nl

Translate »