Gedachten aan Mieke

Gedachten aan Mieke

Helaas veel te vroeg hebben wij afscheid moeten nemen van onze commissievoorzitter Mieke Verhaegh. Commissielid Ward Verkuylen heeft dit geschreven:

Gedachten aan Mieke

Toen ik zeven jaar geleden terugkeerde naar mijn geboortestad Venlo was Mieke Verhaegh een van de eerste mensen die ik zakelijk ontmoette. Een fijn mens, een echte Venlose en een pionier. In no time had zij mij zo’n beetje aan de halve stad voorgesteld. Als eerste met trots aan haar jongste zoon. Ik leerde van Mieke dat pionieren vallen en opstaan is. En ik deelde met haar dat het leven geleefd moest worden. Niet veel later mocht ik tot haar Commissie Innovatie en Duurzaamheid van Ondernemend Venlo toetreden. 

Daar ging ze ons voor in ambitie en daadkracht. Ze wás Commissie Innovatie en Duurzaamheid. Aan alle sporen die ze al had achtergelaten moesten de meest relevante nog worden toegevoegd: een betere wereld voor haar kleinkinderen, voor de mensen die deze aarde straks mogen lenen. We ontwikkelden een samenwerkingsprogramma met Zomerparkfeest om innovaties van OV-leden te testen op een festivalpubliek. En natuurlijk ontwikkelde ze zo’n beetje in haar eentje een aanpak voor de verduurzaming van de bedrijventerreinen die samen Ondernemend Venlo vormen. 

Ze heeft haar sporen blijvend achterlaten. Ze inspireert ons om op haar pad door te gaan.

Dankjewel lieve Mieke.

Namens Commissie Innovatie en Duurzaamheid van Ondernemend Venlo,

Ward Verkuylen

Translate »