Cybersecurity event dinsdag 11 oktober 2022

Cybersecurity event dinsdag 11 oktober 2022

LWV organiseert op dinsdag 11 oktober a.s het Cybersecurity event ‘Bedrijfscontinuïteit in digitale oorlogstijd’. Ook de leden van Ondernemend Venlo zijn van harte welkom op dit event, dat zal plaatsvinden van 16 tot 18 uur bij LWV aan de Godsweerdersingel 77 in Roermond. Aanmelden kan via demandt@lwv.nl

Neem jij de juiste maatregelen in jouw bedrijf om cybercriminelen buiten de deur te houden? En ben je voldoende voorbereid om met een cyberaanval om te gaan? De dreiging van een cyberaanval is groter dan ooit. Het is al lang niet meer de vraag óf je bedrijf wordt aangevallen, maar wanneer. Inmiddels heeft 45% van de bedrijven te maken gehad met cybercriminaliteit. En het zijn niet alleen grote organisaties zoals VDL of Maastricht University die worden getroffen door cyberaanvallen. Ook mkb’ers en zelfs zzp’ers worden tegenwoordig slachtoffer.

Met de oorlog in Oekraïne lopen naast de politieke ook de digitale spanningen op: we zitten in een cyberoorlog waar ook jij slachtoffer van kan worden. In deze digitale oorlogstijd is het cruciaal om de juiste veiligheidsmaatregelen te nemen om je bedrijfscontinuïteit te waarborgen.

Cybersecurity eventBedrijfscontinuïteit in digitale oorlogstijd
Tijdens het event nemen verschillende experts je mee in de gevaren van cybercriminaliteit en geven je direct de nodige handvatten en tools om je bedrijf beter te beschermen.

SPREKERS ZIJN:

Peter Zinn

Na een informaticastudie en een flinke tijd in de private sector werd Peter in 2007 strategisch adviseur van het net opgerichte Team High Tech Crime van de politie. Outreach was een belangrijk onderdeel van zijn werk, met presentaties bij Interpol, Europol, Microsoft en vele andere organisaties. In 2016 startte hij zijn eigen bedrijf waarmee hij organisaties helpt om de risico’s van cybercrime te begrijpen en er op in te spelen.

Job Kuijpers

Deze CEO en oprichter van Eye Security, werkte ook bij de AIVD onder hoge druk aan complexe operaties om de vrije samenleving te beschermen. Hij groeide op in een ondernemersgezin en weet daardoor zijn pragmatische aanpak van cybersecurity te combineren met een mkb-mindset. Pas wanneer de ransomwarecijfers in het mkb drastisch gaan dalen, is zijn doel bereikt.

Jeroen Duijsens

Jeroen is projectleider van het Expertisecentrum Cyberweerbaarheid Limburg. Het ECCW heeft als doel om Limburgse ondernemers in het midden- en kleinbedrijf bewuster te maken van de risico’s van cybercrime. Daarom bieden zij praktische handvatten om de cybersecurity te verbeteren en bedrijven weerbaarder te maken.

Caspert van Delft

Caspert is CEO van Data4 Cybersecurity. Hij Is meer dan 25 jaar actief op gebied van ICT en security.

Sylvia Laurensse

Sylvia is onderdeel van het cybercrimeteam van de politie eenheid Limburg. Het cybercrimeteam is een specialistisch multidisciplinair samengesteld opsporingsteam dat zich richt op de georganiseerde nationale en internationale cybercriminaliteit. Naast het opsporen van daders en het verstoren van hun manier van werken, zetten ze zich in op het voorkomen van slachtoffers van cybercriminelen.

 

Bedrijfscontinuïteit in digitale oorlogstijd

Datum
Dinsdag 11 oktober 2022
16:00 tot 18:00 uur

Locatie
LWV, Godsweerdersingel 77 in Roermond

Aanmelden kan bij : demandt@lwv.nl

Translate »