Gemeente Venlo opent ondernemersloket

Gemeente Venlo opent ondernemersloket

VENLO – De gemeente Venlo heeft tijdelijk een loket ingericht voor ondernemers. Het ondernemersloket is bereikbaar voor alle ondernemers van de gemeente Venlo.

Wethouder Erwin Boom: ‘Vandaag opent vanaf 9:00 het ondernemersloket van de Gemeente Venlo. Dit ondernemersloket wordt ingezet als gemeentelijk informatieloket voor corona-maatregelen, dit in nauwe samenwerking met het Venlose bedrijfsleven. Het Venlose bedrijfsleven wordt vertegenwoordigd door Venlostad.com, BIZ Tegelen, BIZ Blerick, Ondernemend Venlo, Koninklijke Horeca Nederland, MKB Limburg en Stichting Venlo Partners.’

Alle vragen over de eigen onderneming en de maatregelen kunt u hier stellen.

Ondernemersloket
Het loket ondersteunt bij vragen over de onderneming en de maatregelen die zowel landelijk als lokaal genomen worden om ondernemers te helpen.
Indien nodig wordt er een bezoek gebracht en worden vragen persoonlijk afgehandeld.

Heeft u een bedrijf in de gemeente Venlo en aanvullende vragen?
Mail uw vraag naar ondernemersloket@venlo.nl of bel 14077.

Rijksoverheid
Kijk voor antwoorden op veelgestelde vragen van ondernemers en werkgevers op de website van de Rijksoverheid. Hier vind u ook actuele informatie.

Lokale belasting
Er zijn lokale maatregelen die de ondernemer direct kunnen ontlasten. Via het BSGW kan individueel uitstel van betaling gevraagd worden voor lokale belastingen. Ga voor meer informatie naar de website van BSGW

Bijstand zelfstandigen
Bent u zelfstandige en heeft u vragen over de regeling voor bijstand?
Meer informatie vind u bij bijstand zelfstandigen.

Translate »