Geslaagde presentatie magazine O.Venlo

Geslaagde presentatie magazine O.Venlo

VENLO – Woensdagavond vond in de zaal van café Central in Venlo de uitreiking plaats van het glossy magazine O.Venlo. Wethouder van economische zaken Erwin Boom nam het eerste exemplaar in ontvangst gevolgd door een aantal ondernemers die zich in het magazine presenteren.

Deze editie prijkt arbeidsrechtadvocaat Marivonne van Kralingen op de cover. Ze is lid van Ondernemend Venlo en zet de voordelen op een rij waarom ondernemers volgend jaar positief moeten stemmen tijdens de draagvlakmeting voor het voortzetten van de Bedrijven Investerings Zone (BIZ).

Ook is er volop aandacht voor het onderwijs: Fontys Hogeschool Venlo, HAS Hogeschool en Universiteit Maastricht stomen talent klaar om bij de prachtige Venlose bedrijven aan de slag te gaan. Verder stellen de genomineerden van de Lodewijk van der Grinten Prijs zich voor, heeft Brightlands Campus Greenport Venlo nieuws over een aandeelhouder, opent Janneke Hendriks de ambachtelijke winkel Hendriks & Co met behulp van Rabo Lease, wil Ondernemend Venlo strenge handhaving om parkeeroverlast een halt toe te dienen en maakt u kennis met de teams van makelaarskantoor Cabooter & Van Loenen en bemiddelingsbureau Versado.

Maar natuurlijk is er nog veel meer. Volgende week ligt het magazine bij ruim 3.000 bedrijven op de mat. Ook je bedrijf presenteren in het magazine? Neem dan contact op met Art-is Mediagroep.

Translate »