Jan Deckers van Deja Tech benoemd tot Ridder in de Orde van de Nederlandse Leeuw

Jan Deckers van Deja Tech benoemd tot Ridder in de Orde van de Nederlandse Leeuw

Gisteren, 24 september, heeft Jan Deckers uit handen van burgemeester Antoin Scholten een zeer bijzondere koninklijke onderscheiding ontvangen. De onderscheiding, die hij ontvangen heeft, is “Ridder in de orde van de Nederlandse Leeuw”. Een zeer unieke, maar ook terechte onderscheiding, waar Jan Deckers naar eigen zeggen “beretrots” op is.

Jan Deckers is al 50 jaar dé autoriteit op het gebied van ontwikkeling van nieuwe duurzame producten. Jan Deckers heeft met zijn bedrijf Dejatech de energietransitie vormgegeven van gewone CV ketels naar HR CV ketels en gezorgd dat dit mogelijk gemaakt werd. Jan Deckers heeft in deze 50 jaar meer dan 46 patenten gerealiseerd en in 50% van de CV ketels in Europa zit een ontwikkeling van Jan Deckers. Zijn innovatieve kracht heeft niet alleen resultaat gehad in Europa, maar ook in de USA en de laatste jaren ook in China.

Ook nu, waar we weer in een nieuwe energietransitie zitten, is Jan Deckers nog steeds een drijvende kracht en ideeëngever voor vernieuwende producten. Hij adviseert Dejatech nog steeds hoe de huidige energietransitie vormgegeven kan worden en doet dit met een onvermoeibare passie en gedrevenheid. Hij laat zich daarbij door zijn leeftijd van 75 jaar niet in belemmeren.

In de verwarmingsmarkt wordt Jan Deckers ook wel de “Leonardo da Vinci” van de HR CV ketel genoemd, wat veel zegt over zijn rol als uitvinder van nieuwe producten. Dejatech bouwt verder op de koers die Jan Deckers heeft uitgezet: het ontwikkelen van innovatieve producten waarmee Dejatech leidend kan zijn in de huidige energietransitie.

Translate »