Lokaal gevestigd Zuidlease biedt maatwerk in mobiliteit

Lokaal gevestigd Zuidlease biedt maatwerk in mobiliteit

Zuidlease is de specialist in mobiliteit voor de zakelijke markt, van het leasen van één auto tot een compleet mobiliteitsplan voor je onderneming. Deze onafhankelijke leasemaatschappij weet door een deskundige, persoonlijke benadering altijd een op de klant toegespitste oplossing te vinden. Met zes accountmanagers in Limburg en Noord-Brabant is Zuidlease altijd dichtbij. De accountmanagers van Venlo en omgeving stellen zich voor.

Tekst: Wesley Hegge

Om de klanten nog beter te bedienen, heeft Zuidlease vorig jaar een vestiging in Venlo geopend. Met de uitbreiding onderstreept de leasemaatschappij haar lokale karakter. Vanuit het goed bereikbare Lebe Business Center op bedrijventerrein Trade Port helpen Rob Mans en Marcel Idink de bedrijven bij het vinden van mobiliteitsoplossingen op maat. De accountmanagers zijn geboren en getogen in Venlo en kennen de regio op hun duim. Mans: “We hechten veel waarde aan persoonlijk contact. Daar past een fysiek filiaal in de regio bij.”

Mobiliteit
Zuidlease is uitgegroeid tot dé leasemaatschappij van het zuiden. De kracht schuilt in maatwerk. Idink: “Er is een verschuiving gaande als het gaat om mobiliteit. Waar het jaren geleden voornamelijk ging om de vraag van een lease-auto, brengen we vandaag de dag steeds vaker het totaalplaatje in kaart. Waar heeft een ondernemer precies behoefte aan als het gaat om mobiliteit?”

Zo ontstaat er een mobiliteitsplan op maat. Mans: “Uiteraard hebben we ook een standaard lease-aanbod, maar we zoeken daarnaast, waar nodig, samen naar een gewenste oplossing waardoor we voor een bedrijf tijd en kosten kunnen besparen door op een slimme manier mobiliteit in te zetten.”
Om de klanten van auto’s te voorzien, wordt samengewerkt met lokale dealers in Venlo. Zuidlease opereert daarin volledig onafhankelijk. Idink: “Doordat we niet gebonden zijn aan dealers, zitten we aan dezelfde kant van de tafel als onze opdrachtgever. Het biedt ons meer ruimte om een optimale invulling te geven aan de mobiliteitswens.”

Flexibiliteit
Zuidlease biedt maatwerk in mobiliteit voor élke ondernemer. Mans: “Dat vergt flexibiliteit. Je zal ons niet zozeer naar de algemene voorwaarden zien verwijzen. We handelen in de geest van het contract, dat is onze visie. Dat biedt ruimte. Zo proberen we altijd naar tussenoplossingen te vinden door ‘out of the box’ te denken.”
Er zijn namelijk zoveel situaties denkbaar die niet omschreven staan. Idink geeft een voorbeeld. “Stel, een ondernemer wil vroegtijdig wisselen van auto. Dan kijken we of het mogelijk is om de auto tijdelijk ergens anders onder te brengen. We grijpen alle middelen aan om de vraag van de klant te beantwoorden.”

Het draait bij Zuidlease om de beste service. Idink: “We hebben de inkoopkracht van een landelijke organisatie, waardoor we concurrerende prijzen aanbieden. In tegenstelling tot landelijke leasemaatschappijen zijn we altijd dichtbij. Als een ondernemer op zondag-avond bedenkt dat hij de volgende dag een auto nodig heeft, zijn we op dat moment bereikbaar om mee te denken en direct actie te ondernemen.”

www.zuidlease.nl

Translate »