Nieuwe Dagelijkse Bestuur Ondernemend Venlo

Nieuwe Dagelijkse Bestuur Ondernemend Venlo

Met ingang van 1 januari 2023 wordt het Dagelijkse Bestuur van Ondernemend Venlo gevormd door (op de foto van links naar rechts) Lizbeth van den Boogaart, Jeroen Rondeel, Henk van der Heijden en Bas Holla. We stellen alle bestuursleden graag aan u voor.

Lizbeth van den Boogaart – voorzitter

Lizbeth heeft 16 jaar ervaring in de vastgoedsector. Ze is geen onbekende voor Ondernemend Venlo. Toen ze enkele jaren geleden werkzaam was bij Fresh Park Venlo was ze tevens voorzitter van de Stichting Parkmanagement Venlo en bestuurslid van de afdeling Trade Port van Ondernemend Venlo. Veel van de activiteiten en ambities van destijds zijn inmiddels verankerd in onze organisatie.

Lizbeth heeft momenteel een eigen onderneming waarmee ze bedrijven adviseert over vastgoed.

“Toen ik onlangs door Peter Thissen ben gevraagd om zijn opvolger te worden, voelde ik mij vereerd en trots. Ik heb sinds 2020, toen ik mijn werkzaamheden grotendeels verlegd heb naar de Randstad, deze regio enorm gemist. Met mijn liefde voor Limburg en de ondernemers in Venlo wil ik graag een bijdrage leveren aan een gezond en duurzaam ondernemersklimaat en de belangen van de ondernemers waar nodig en gewenst behartigen. Uit het oog betekent niet uit het hart en dus kan ik mijn netwerk nu opnieuw inzetten en vergroten. Ik zoek graag de verbinding met ondernemers, kennisinstellingen, overheid en overige partners van Ondernemend Venlo.” Aldus Lizbeth van den Boogaart.

Jeroen Rondeel – secretaris
Jeroen is 53 jaar, getrouwd met Marion en heeft drie kinderen. Hij woont in Lomm en is oprichter van Blue Engineering in Venlo. Hij startte zijn loopbaan in 1993 bij Mifa Aluminium, onderdeel van Aalberts Industries NV, ging daarna aan de slag bij MGG in Tegelen om vervolgens in 2003 weer terug te keren naar Aalberts Industries. In 2014 is hij gestart als zelfstandig ondernemer met o.a. Blue Workx, Blue Plasma en Blue Engineering.

Jeroen zegt: “Ik ben als bestuurslid al enkele jaren actief bij de afdeling Tradeport en sinds 2022 ook secretaris in het Dagelijks bestuur van Ondernemend Venlo. Ik werk nu al bijna 9 jaar als ondernemer in de regio Venlo en kom nog steeds boeiende collega-ondernemers tegen. Mijn bestuursactiviteiten zijn voor mij een uitgelezen kans om interessante mensen te ontmoeten en kennis te maken met hun activiteiten. Ik geloof in samenwerking en kennisdeling en wil me daar graag actief voor inzetten.”

Henk van der Heijden – penningmeester
Henk is geboren in Venray en zodanig verknocht aan Limburg dat hij ook in deze provincie heeft gestudeerd en al jaren werkzaam is. Van huis uit is hij fiscaal jurist. Hij werkt al 12,5 jaar bij Crowe Foederer (Contour) en is sinds 2015 medevennoot en werkzaam op kantoor Venlo. Door zijn collega Ton Joosten is hij enkele maanden geleden gevraagd om het stokje van hem over te nemen als penningmeester van Ondernemend Venlo.

Henk van der Heijden: “Zonder iemand tekort te willen doen ervaar ik deze nieuwe functie als een overstap van de eerste naar de eredivisie. Ondernemend Venlo is één van de grootste ondernemersclubs in Nederland en behartigt de belangen van ruim 1200 ondernemers in Venlo. Ik zie het als een enorme uitdaging om mijn bestuurlijke kennis en ervaring te kunnen uitbreiden. Ik woon in Venray en werk in Venlo. Fysieke afstand is maar een begrip en zal wat mij betreft nooit een belemmering zijn voor samenwerking in de regio Noord-Limburg waar Venlo onderdeel van uitmaakt.”

Bas Holla – bestuurslid Parkmanagement
Bas is 54 jaar en woont in Venlo, waar hij al ruim 25 jaar actief is als ondernemer. Onlangs heeft hij Cyclin B.V. opgericht, een nieuw bedrijf dat 100% circulaire en gezonde isolatiepanelen voor geluid en akoestiek produceert uit reststromen papier en karton.

Bas maakt sinds 2015 deel uit van het bestuur van Tradeport en Ondernemend Venlo. Sinds 2020 is hij ook bestuursvoorzitter van Parkmanagement Venlo.

“Ondernemend Venlo is de afgelopen jaren gegroeid naar een invloedrijke belangenbehartiger, verbinder en facilitator voor 1300 Venlose ondernemers op de bedrijventerreinen. De contacten met de Gemeente zijn goed. Regelmatig laten we ook van ons horen in Maastricht, Den Haag en zelfs Brussel. De bedrijventerreinen liggen er piekfijn bij, de veiligheid is de laatste jaren sterk verbeterd en de activiteiten voor collectieve verduurzaming krijgen landelijke aandacht. Daarvoor en nog veel meer blijf ik me de komende tijd inzetten.” Aldus Bas Holla.

Nadere kennismaking of een afspraak maken
Wil je een afspraak maken met Lizbeth, Jeroen, Henk of Bas, stuur dan een email naar Hanny van Lare secretariaat@ondernemendvenlo.nl

Translate »