Nieuwe directie Moonen Packaging

Nieuwe directie Moonen Packaging

WEERT – Halverwege 2018 is Moonen Packaging, specialist in duurzaam verpakken, verkocht aan het Zweedse Optigroup. De overname verliep soepel. De aankoop van Moonen Packaging, specialist in duurzame verpakkingen, was de eerste stap naar een Europees platform.

Eind december droeg Gé Moonen (1966) de leiding van Moonen Packaging over aan het nieuwe bestuur.

Nieuwe stuurlui
De nieuwe CEO van Moonen Packaging is Hans Houtappels. “Ruim twee jaar geleden ben ik bij Moonen Packaging begonnen en het was direct een goede match. Een mooi bedrijf, met een schitterende, duurzame missie. Samen met Roland van Bussel (COO), Hai Schrivers (CFO) en heel veel gepassioneerde collega’s zijn wij klaar voor de toekomst.” aldus Hans Houtappels.

Een uitdagend jaar
2020 wordt een jaar vol mooie mijlpalen voor Moonen Packaging. Het bedrijf verhuist naar een nieuwe locatie, organiseert de 5de editie van duurzaamheidscongres BrainPack en bestaat 65 jaar. “Een jaar vol bijzondere momenten. We hebben er enorm veel zin in om ook van 2020 een mooi jaar maken, een jaar waarin we onze duurzame ambities weer naar een hoger niveau tillen. Onze klanten mogen blijven rekenen op de betrouwbaarheid, zorgvuldigheid én creativiteit van Moonen Packaging en haar medewerkers. Daar verandert niets aan.”

Translate »