Online matchmakingsevent HBO stagiaires 21 februari

Online matchmakingsevent HBO stagiaires 21 februari

VENLO – Vanuit het project euregiocampus Limburg/Niederrhein, Cleverland worden bedrijven uitgenodigd deel te nemen aan een online Matchmakings-event op dinsdag  23 februari 2021 om 15.00 uur. Tijdens deze webinar kunnen bedrijven zich bij voorkeur in het engels voorstellen aan studenten en mogelijke stageplaatsen nader toelichten.

U krijgt 20 minuten de tijd om uw bedrijf voor te stellen en vragen te beantwoorden van studenten. De studenten zijn afkomstig van Fontys Venlo en Hochschule Niederrhein en afhankelijk van de aangeboden stageplaatsen kunnen studenten uit alle studierichtingen zich aanmelden voor de matchmaking.

Bedrijven kunnen zich aanmelden tot 22 januari bij mevrouw Weijmans, Projectleider euregio campus-Limburg/Niederrhein: a.weijmans@venlo.nl

Interregproject euregiocampus Limburg/Niederrhein
Het project ECLN is in april 2019 gestart met als doel de euregio rijn-maas-noord als een grensoverschrijdende onderwijs- en kennisregio zichtbaarheid te geven en ertoe bijdragen, de barrièrewerking van de grens verder te reduceren. De belangrijkste projectdoelen zijn het boeien, binden en vasthouden van studenten aan de euregio. Meer info over ons project vindt u op www.cleverland.eu.

Bedrijven krijgen ook de kans beter zichtbaar te zijn bij studenten via onze website. Dit kunnen zij doen door gebruik te maken van deze link https://cleverland.eu/nl/presenteer-uw-bedrijf/ en hun gegevens in te vullen. Dan worden zij opgenomen in de nieuwe database op onze website en zijn zij beter zichtbaar bij studenten en burgers binnen de euregio.

Translate »