Ontmoet tijdens Bospop de top van zakelijk Limburg

Ontmoet tijdens Bospop de top van zakelijk Limburg

10, 11 en 12 juli is het weer tijd om te genieten op Bospop. Een vaste waarde van het Weerter festival is het Skydeck: een prachtige gelegenheid voor ondernemers en politici om elkaar te ontmoeten en nieuwe contacten te leggen. Ook bij de Venlonaren is het Skydeck een geliefde netwerklocatie. De top van Limburg geniet ongedwongen, all-inclusive van eten en drinken met uitzicht op het hoofdpodium.

Tekst: Wesley Hegge

Bospop heeft met het Skydeck een plek weten te creëren waar een gemêleerd gezelschap waardevolle contacten weet te leggen. “Vanuit de hele provincie Limburg en een groot deel van Noord-Brabant komen mensen uit het bedrijfsleven en politici samen om te genieten van business and pleasure op hoog niveau”, zegt Jordi Bos, projectmanager commerciële zaken van stichting Bospop. Een succesformule, zo blijkt uit de enthousiaste reacties van de bezoekers. “Ik ervaar het Skydeck als zeer prettig”, zegt Monique Princen, voorzitter van MKB-Limburg. “Het is een plek waar je ook je zakelijke relaties mee naartoe kunt nemen. Zo combineer je het zakelijke met het aangename. De sfeer is ongedwongen, je wordt voorzien van de lekkerste hapjes en drankjes en bij slecht weer sta je droog.”

Bovenregionaal
Ook vanuit Noord-Limburg reist men graag af naar het festival in Weert. “Op het Skydeck is een prettige sfeer, waarbinnen je eenvoudig contacten legt”, zegt wethouder Erwin Boom van de gemeente Venlo. Hij bezocht het festival vorig jaar en vindt het belangrijk om regio-overstijgend te netwerken. “Dat wil niet zeggen dat er meteen samenwerkingsverbanden uit hoeven te komen, maar je kunt op zijn minst leren van elkaar en waar mogelijk mensen of organisaties met elkaar verbinden. Het Skydeck biedt daartoe een perfecte gelegenheid. Het is een laagdrempelige manier om te netwerken en dankzij het uitstekende zicht op het hoofdpodium tegelijkertijd het festival mee te krijgen.”

Top van Limburg
Ondernemers, de top van het bedrijfsleven en vertegenwoordigers van overheden treffen elkaar. “Het is netwerken op hoogstaand niveau”, zegt gedeputeerde Hubert Mackus van de provincie Limburg. “In de setting van het Skydeck praat je wat gemakkelijker dan aan de vergadertafel. Op die manier komen mensen graag naar Weert.” Alle bezoekers zijn zeer te spreken over de catering, waarbij een deel als live cooking wordt bereid. Een ticket voor het Skydeck biedt tevens toegang tot het festivalterrein. Daardoor kun je je dag zelf invullen en ben je niets verplicht.

www.bospop.nl

Translate »