Opmerkelijke schouw op bedrijventerrein Tradeport

Opmerkelijke schouw op bedrijventerrein Tradeport

VENLO – Tijdens de schouw op het bedrijventerrein Tradeport kwamen parkmanager Lidy Rutten en de politie een aantal opvallende zaken tegen.

In verband met corona werd de veiligheidsronde alleen door de parkmanager en politie uitgevoerd. De inspectie is een vast onderdeel in het kader van het Keurmerk Veilig Ondernemen Bedrijventerreinen (KVO-B). Er werden dit keer een heleboel ‘normale zaken’ geconstateerd zoals omgereden lantaarnpalen, zwerfvuil, kapot gereden groen, road barriers, afgesloten wegen en gevaarlijk geparkeerde aanhangwagens.

Gestripte auto
Daar bleef het echter niet bij, zo laat parkmanager Rutten weten. “We kwamen ook een vrachtwagen tegen die achteruit reed op de verkeerde weghelft. Verder troffen we een auto aan die al langere tijd geparkeerd stond en inmiddels gestript was. Die is weggesleept.”

Onderweg troffen ze ook de Explosieven Opruimingsdienst Defensie. De eenheid had een (lege) handgranaat opgeruimd die gevonden was tijdens graafwerkzaamheden. Al bij al een schouw om niet snel te vergeten. Naar aanleiding van de ronde is een schouwrapport opgemaakt en zijn acties uitgezet.

Translate »