Raamovereenkomst bouwkundig onderhoud gemeente Venlo ondertekend

Raamovereenkomst bouwkundig onderhoud gemeente Venlo ondertekend

De gemeente Venlo heeft een raamovereenkomst ondertekend met Janssen de Jong OnderhoudPlus en Raedts voor het bouwkundig onderhoud aan het gemeentelijk vastgoed. De partijen werden op basis van hun inschrijving op de betreffende aanbesteding als beste beoordeeld op het gebied van prijs-kwaliteitverhouding.

Het gemeentelijk vastgoed is onderverdeeld in twee percelen. De nummers één en twee, Janssen de Jong OnderhoudPlus en Raedts, hebben respectievelijk perceel 1 en perceel 2 gegund gekregen. In totaal betreft het 248 objecten met een bruto vloeroppervlak (BVO) van 171.652 m2. Beide partijen gaan het bouwkundig correctief, dagelijks en planmatig onderhoud uitvoeren voor het bruikbaar, veilig, comfortabel, duurzaam en esthetisch functioneren van de gebouwen van gemeente Venlo. Het doel van de onderhoudswerkzaamheden is enerzijds zorgen dat de gebouwen blijven functioneren op het vereiste kwaliteitsniveau en anderzijds dat de veroudering van de bouwkundige elementen zoveel als mogelijk wordt tegengegaan.

80 jaar ervaring
“Als Venloos onderhoudsbedrijf zijn wij zeer trots dat de gemeente ons voor deze mooie onderhoudsopgave heeft geselecteerd’, aldus Judith Verweij, commercieel manager Janssen de Jong OnderhoudPlus. “Al meer dan 80 jaar werken we in regio Venlo aan het bouwkundig correctief, dagelijks, planmatig en investeringsonderhoud van bestaand vastgoed. Met als belangrijkste doel het betaalbaar, duurzaam en functioneel gebruik van gebouwen. We zijn dan ook zeer verheugd dat we dit nu ook voor onze eigen gemeente mogen verzorgen. Voor de monumentale panden die gemeente Venlo bezit, zetten we de expertise in van onze zusteronderneming Koninklijke Woudenberg Maastricht. Een Erkend Restauratie Bouwbedrijf (ERB) met ruime ervaring met monumentaal gemeentelijk vastgoed.”

Mooie uitbreiding diensten
“We zijn blij en vereerd met de selectie voor de bouwkundige onderhoudswerken van gemeente Venlo. Een uitbreiding van onze kring van vaste professionele opdrachtgevers die goed aansluit op onze strategie en groeiambitie. Als specialist in het onderhoud van gebouwen waarin het wonen, werken en zorgen gewoon doorgaat, staan we ons mannetje in het werkgebied langs de hele A73”, vertelt Hans Janssen, manager Service en Onderhoud van Raedts. “Deze opgave kunnen we goed bedienen vanuit onze vaste uitvalsbasis in Venlo en is een mooie uitbreiding van de diensten die we nu ook al verrichten voor woningcorporaties, zorginstellingen en bedrijven in de gemeente Venlo. Met name het feit dat Venlo koploper is op het gebied van duurzaamheid past binnen onze visie en bij het recent behaalde ISO-14001 certificaat.”

Translate »