Techno Valley en Land van de Makers verder onder één naam

Techno Valley en Land van de Makers verder onder één naam

Voor de belangenbehartiging in de maakindustrie werkt Ondernemend Venlo sinds 2013 samen met Techno Valley Limburg. Techno Valley Limburg behartigt de belangen van de hightech maakbedrijven. Het Land van de Makers is gestart als brandingscampagne van Techno Valley en uiteindelijk verder gegroeid tot een op zich zelf staande organisatie.

Er wordt sinds 2020 nauw samengewerkt en er worden mooie successen geboekt. We hebben besloten onze krachten te bundelen en hierdoor gaan we vanaf 2022 verder onder één naam: Land van de Makers.

Maakindustrie
De samensmelting gaat zorgen voor een sterke Noord-Limburgse organisatie die de belangen behartigt van alle maakbedrijven in de regio en ze daadwerkelijk op de kaart zet. Daarnaast ondersteunen we maakbedrijven in Noord-Limburg. Denk hierbij aan lean manufacturing, international business en circulair ondernemen.  Aan ambitie geen gebrek, er is nog zoveel te winnen voor deze prachtige regio!

Wilt u meer weten over Land van de Makers?  Bezoek onze website www.landvandemakers.nl of neem contact met ons op via kris@landvandemakers.nl.

Translate »