Venlo in Business het ondernemersevent op 7 april

Venlo in Business het ondernemersevent op 7 april

Het nieuwe event Venlo inBusiness draait om het ontmoeten van ondernemers en het delen van kennis. Met een bruisende beursvloer als kloppend hart, waar het gaat om zichtbaarheid en contacten leggen. Daarnaast is er een speciale lezingen ruimte en is er ook een netwerkcafé. Venlo inBusiness is een divers Ondernemersevent waar je als Venlose ondernemer niet mag ontbreken.

Venlo inBusiness is er ook om te laten zien wat de ondernemende regio Venlo in haar mars heeft. Een dag vol met krachtige bedrijven, prikkelende lezingen en ontmoetingen met impact. In een sfeervolle en activerende setting van het onlangs compleet vernieuwde Van der Valk. Daarnaast geeft het event een goede inkijk in het prachtige, veelzijdige spectrum aan bedrijven dat de gemeente Venlo rijk is.

Wij verwelkomen u graag op onze stand
Ondernemend Venlo heeft samen met gemeente Venlo een stand op deze beurs. Wij nodigen u dan ook graag uit voor een nadere kennismaking.

Voor wie?
Ondernemers en ondernemende professionals uit diverse sectoren, ondernemersverenigingen en overheden, voornamelijk afkomstig uit Noord Limburg.

Waar en wanneer?
7 april vanaf 16.00 uur
Van der Valk Hotel, Nijmeegseweg 90 in Venlo

Alle info over Venlo in Business vind je op de beurswebsite: https://venlo-in-business.nl/
Gratis inschrijven kan via https://www.ticketcrew.nl/tickets/venlo-in-business

Translate »