Openbaar groen in kaart

Openbaar groen in kaart

Samen op onderzoek naar de term ‘dit ziet er niet uit’.

Al jaren zet de Werkgroep ‘beheer openbaar groen’ Ondernemend Venlo zich in voor een beter beheer van het openbaar groen op onze bedrijventerreinen. Maar wat betekent ‘dit ziet er niet uit?’

De afgelopen tijd hebben wij bij onze ondernemers pijnpunten opgehaald en zijn Marco Verhaegh, Gemeente Venlo en Lidy Rutten, Parkmanager op pad geweest om alle 20 bedrijventerreinen te bezoeken en het beheer van het openbaar groen in kaart te brengen zodat er een goed beeld ontstaat. Een hels karwei maar het is gelukt, door weer in wind!

Buiten de aangegeven pijnpunten is er ook naar andere mogelijkheden gekeken en zijn ervaringen gedeeld. Heel leerzaam voor beiden en er werden zelfs terplekke al succesvol acties uitgezet.

Er is een algeheel beeld per afdeling samengesteld met daarin mogelijke actiepunten. Beheer openbaar groen gaat deze verwerken en de resultaten zullen binnenkort worden besproken in de werkgroep groen Ondernemend Venlo. Hieruit zullen acties volgen voor het toekomstig beheer van het openbaar groen op onze bedrijventerreinen zodat dit naar een hoger level getild kan worden.

Ondernemend Venlo waardeert de samenwerking met beheer openbaar groen gemeente Venlo.

Translate »