Venlose steenproducent winnaar Oranje Handelsmissiefonds

Venlose steenproducent winnaar Oranje Handelsmissiefonds

VENLO – StoneCycling uit Venlo is een van tien winnaars van het Oranje Handelsmissiefonds 2019. Het bedrijf krijgt een jaar lang hulp om hun product in het buitenland aan de man te brengen.

Het bedrijf uit Venlo maakt van bouwafval bouwstenen en heeft de ambitie om verder te groeien in het buitenland. Het bedrijf richt zich vooral op het Verenigd Koninkrijk.

Netwerk
StoneCycling is gekozen uit ruim 250 inschrijvingen. Het fonds is een initiatief van ING, KLM, evofenedex, MKB-Nederland en het Ministerie van Buitenlandse Zaken in samenwerking met de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland. Met de prijs willen de initiatiefnemers bedrijven helpen om in het buitenland te groeien. Ze helpen de winnaars met het uitbreiden van hun buitenlandse netwerk. De winnaars zijn geselecteerd op basis van de kracht van hun product of dienst, ambities en de motivatie om te starten of uit te breiden in het buitenland.

StoneCycling is een mooi voorbeeld van een innovatief bedrijf met groeiambities. Aan goede plannen is meestal geen gebrek in deze regio, maar middelen of een goed netwerk voor het uitvoeren van deze plannen zijn niet altijd voor handen. Crossroads Limburg is dan ook blij met dit initiatief welke ondernemers in staat stelt om te groeien. De regio is hier enorm bij gebaat.

Translate »