Maakbedrijven regio Venlo zetten deuren open

Maakbedrijven regio Venlo zetten deuren open

VENLO – Tijdens de 3e editie van de Dag van de Maakindustrie op 15 maart komend jaar, zetten maakbedrijven in de regio Venlo de deuren weer open voor inwoners in de regio. Het initiatief levert een positieve bijdrage aan het imago van de maakindustrie en de naamsbekendheid van maakbedrijven. Bovendien is het een goed middel gebleken om nieuwe medewerkers te werven.

Uit onderzoek onder bezoekers van eerdere edities blijkt dat de beeldvorming ten aanzien van de maakindustrie en maakbedrijven positief beïnvloed wordt. Kennis maken met bedrijven waarvan de poorten normaal gesloten zijn, zorgt er voor dat consumenten een beter beeld krijgen van productieprocessen, producten én stage- en carrièremogelijkheden in de maakindustrie. Voorgaande edities deden onder andere Addit, Ionbond, Kusters Engineering, Leolux, MIFA, Optiwa, Staco, Stadler en Vostermans mee.

De Dag van de Maakindustrie wordt met een grootschalige promotiecampagne in de regio onder de aandacht gebracht. Deelnemende bedrijven ontvangen een draaiboek met daarin handige tips en ervaringen van eerdere deelnemers om met succes ambassadeurs te creëren en nieuwe medewerkers te werven. Voor meer informatie: www.dagvdmaakindustrie.nl of stuur een e-mail: info@dagvdmaakindustrie.nl

Translate »