Verkiezing ‘Topvrouw Limburg’ verplaatst naar 2021

Verkiezing ‘Topvrouw Limburg’ verplaatst naar 2021

VENLO – Door het coronavirus gaat ook de verkiezing ‘Topvrouw Limburg 2020’ niet door. Het event zou op donderdag 28 mei in Roermond plaatsvinden. De gekozen finalisten van dit jaar blijven dat ook voor de volgende editie in het voorjaar van 2021. De Venlose advocaat Hayat Barrahmun van Boels Zanders Advocaten; Maria Jacobs, CEO van het Maastrichtse bestralingsinstituut Maastro en Esther Paulus-Maalsté, storemanager van De Bijenkorf Maastricht, hebben daarmee ingestemd.

Volgens voorzitter Eef Langenveld is het draaiboek voor 2021 al klaar. Iedereen die er dit jaar bij betrokken is – of het nu de kandidaten, sponsoren, artiesten of de harde werkers achter de schermen betreft – heeft zijn medewerking aan de verkiezing van Topvrouw Limburg 2021 al toegezegd. ‘Topvrouw Limburg’ is een jaarlijks eerbetoon aan topvrouwen in Limburg die een waardevolle en opvallende bijdrage leveren aan het bedrijfsleven, gemeenschap, overheid of wetenschap.

In de aanloop naar de editie van 2021 is actueel nieuws over Topvrouwen Limburg onder andere te volgen op www.topvrouwenlimburg.nl en in de (social) media.

Translate »