Verkiezingsdebat Ondernemend Limburg 9 maart 2021

Verkiezingsdebat Ondernemend Limburg 9 maart 2021

VENLO – Nederland gaat naar de stembus! Maar welke politici zien de ondernemerskracht van Limburg en maken zich hier hard voor? Wat is hun belofte voor onze mooie regio, nu en in de komende vier jaar?

Op uitnodiging van Ondernemend Limburg (LLTB/LWV/MKB-Limburg) gaan prominente Limburgse (kandidaat)-Tweede Kamerleden hierover met elkaar, aan de hand van een aantal ondernemersstellingen in debat. Onder leiding van moderator Sander Kleikers komen thema’s aan bod als de arbeidsmarkt, infrastructuur, klimaat/energie/stikstof en de nasleep van Corona.

Debat
Kortom: Hoe houden we voldoende aantrekkingskracht voor bedrijven en werknemers? Voor welke infrastructuur uitdagingen staan we nog? Doen we de goede dingen voor de duurzaamheidsopgave die we voor staan? En hoe komen we als bedrijfsleven nu goed uit deze Coronacrisis? Raymons Knops, CDA, Jaspers Kuntzelaers (Partij van de Arbeid) en Silvio Erkens (VVD) kruisen daarover de degens.

Datum en tijd: dinsdag 9 maart 2021 van 16.00 – 17.30 uur
Locatie: live-uitzending vanuit Kessel
U kunt zich aanmelden via: bijeenkomsten@lwv.nl

Mis dit enige Tweede Kamerverkiezingsdebat van Limburg niet! Met behulp van Mentimeter toetsen we of dit debat van invloed is of niet.

Translate »