Young Professional Award voor Niek Bastiaens

Young Professional Award voor Niek Bastiaens

VENLO – PRO77 reikte op donderdag 7 november 2019 in Domani voor de zevende keer de Young Professional Award uit aan de meest toonaangevende Young Professional uit de gemeente Venlo. De winnaar is …. Niek Bastiaens van Social Banana uit Venlo.

Niek Bastiaens: ‘Wat een zenuwslopende en bijzondere avond heb ik samen met Renée Oirbans en Bart Gubbels gisteren mogen meemaken. Het is voor mij nog echt onwerkelijk, wat een enorme eer. Trots dat ik op mijn leeftijd van 23 jaar deze award in ontvangst mag nemen. PRO77 bedankt voor de organisatie en prachtige avond!’.

‘Social Banana creëert online content vanuit doelstellingen en strategische keuzes en gaat vanuit dit uitgangspunt operationeel aan de slag. Wij maken de banaan open vanuit de achterzijde en niet vanuit de steel: dat maakt het online verschil’.

Een onafhankelijke jury kent de titel toe aan een Young Professional die beschikt over onder andere onderscheidend vermogen, innoverend vermogen, daadkracht en doorzettingsvermogen. Daarnaast moet hij of zij een positieve bijdrage leveren aan de Venlose maatschappij en een inspirerend voorbeeld zijn voor andere Young Professionals.

 

Niek Bastiaens van Social Banana

 

Translate »