Cursus Contract- & Leveranciersmanagement | 14.09.22

Cursus Contract- & Leveranciersmanagement | 14.09.22

Via uw parkmanager kunt u tegen gereduceerd tarief deelnemen aan de cursus Contract- & Leveranciersmanagement die op 14  september a.s. gehouden wordt in Maastricht

De heer Robert Coolen van Coordinate Inkoopmanagement is expert op het gebied van inkoop en contract- en leveranciersmanagement en medeauteur van het boek ‘Contract- en Leveranciersmanagement, samen werken aan de relatie en de prestatie’. Hij verzorgt al vele jaren met succes de cursus Contract & Leveranciersmanagement voor SIM.

Steeds vaker worden activiteiten uitbesteed aan bedrijven die daarin gespecialiseerd zijn. Leveranciers hebben dan een grote invloed op het behalen van de organisatiedoelstellingen. Professioneel Contract- en Leveranciersmanagement is een kritische succesfactor om de doelstellingen op het gebied van kostenreductie, kwaliteit- & risicoborging en waardecreatie ook daadwerkelijk te realiseren gedurende de looptijd van de overeenkomst!

Het bepalen van de juiste inkoopstrategie, het opstellen van een kwalitatief goed programma van wensen & eisen, de leveranciersselectie en de vertaling hiervan naar een passend contract vraagt de nodige deskundigheid. Echter dan begint het ‘spel’ pas, waar het vooral ook gaat om de knikkers!

Deze interactieve praktijkcursus gaat over ‘professioneel opdrachtgeverschap’ in de fase voor, tijdens en na de contracteringsfase. De basisprincipes van het inkoopproces worden behandeld, er wordt per fase ingezoomd op contract- en leveranciersmanagement.

Voor wie is deze cursus?

Deze cursus is gericht op de inkoper, contractmanager en de (facilitair) manager die de rol heeft van opdrachtgever voor uitbestede diensten.

Aanmeldingen voor 1 augustus 2022 ontvangen een korting van €50,-!

De kosten van deze cursus (1 dag) zijn €649,00 excl. BTW incl. lunch.
Wees er snel bij, er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!

Wilt u meer weten? Neem dan contact op met Lidy Rutten: info@parkmanagementvenlo.nl

 

Datum: Woensdag 14 september 2022
Tijdstip: 09:00 – 16:30 uur

Locatie:
SIM Opleidingsruimte
Thomas Regout International
Industrieweg 40
6219 NR Maastricht

Cursusmaterialen:
De heer Coolen is medeauteur van het boek ‘Contract- en Leveranciersmanagement, samen werken aan de relatie en de prestatie’.
U ontvangt dit boek en de cursusmap bij aanvang van de cursus.

Translate »