Expertisecentrum Arbeidsmarkt & Onderwijs

Expertisecentrum Arbeidsmarkt & Onderwijs

Staan er banen bij jouw bedrijf op de tocht vanwege de huidige situatie in Oekraïne of kamp je nog steeds met problemen naar aanleiding van de coronacrisis. Zit je met vragen over jouw personeel? Of kun je daarentegen juist de groei van je onderneming niet aan en ben je op zoek naar alternatieve manieren om het werk gedaan te krijgen? 

Via het project NLwerktaanwerk, vanuit ons expertisecentrum Arbeidsmarkt & Onderwijs, is daarvoor een adviseur beschikbaar die met jou kan meedenken en verbindingen kan leggen die kunnen bijdragen aan een oplossing voor jouw uitdaging.

NLwerktaanwerk is een gezamenlijk initiatief van de LWV, VNO-NCW en MKB Nederland. Zij kunnen voor jou via het Regionale Mobiliteits Team de samenwerking in gang zetten met het UWV, de gemeente, de Werkgeversservicepunten of het SBB. Of misschien heb je meer aan een contact met een werkgever die al een oplossing heeft gevonden voor het probleem waar je mee kampt. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het collegiaal uitwisselen van personeel. Hiermee kan je bijvoorbeeld pieken en dalen opvangen of samen ontwikkelingsmogelijkheden voor je personeel en je bedrijf creëren.

Op de website www.nlwerktaanwerk.nl vindt je meer informatie en inspiratie. Bekijk ook eens bijgaand filmpje waarin alles nog eens kort wordt uitgelegd:

Is je interesse gewekt? Neem dan contact op met Joost Hack, regisseur NLwerktaanwerk in Limburg, via: hack@lwv.nl

Translate »