Collectieve verduurzaming

Collectieve verduurzaming

Stichting Duurzame Bedrijventerreinen helpt Venlose ondernemers met (collectieve) verduurzaming.

Alleen ga je harder. Samen kom je verder. Als ondernemer weet je dat vast. Met verduurzaming is het niet anders. Want hoewel we al met 75 ondernemers de Green Deal hebben ondertekend en daarmee de mooie intentie hebben om van verduurzamen werk te maken, moet er nog veel gebeuren. Bent u zo’n ondernemer die samen met andere ondernemers het voortouw neemt voor een toekomstbestendig bedrijventerrein in Venlo? Wij inspireren u graag!

Uitnodiging Green Deal Bijeenkomst
Op dinsdagmiddag 26 april 2022 organiseren we in samenwerking met Rabobank een boeiende bijeenkomst. Tijdens het programma delen wij onze visie en actuele ontwikkelingen op het gebied van duurzaam ondernemen in Limburg.
Wij informeren u in praktische zin over de noodzaak, het nut én de opbrengsten van verduurzaming. Ook laten we zien hoe divers uw organisatie kan bijdragen aan (collectieve) verduurzaming. We wijzen op de uitdagingen en geven inzicht in uw kansen.

Keynote spreker Bert Tip
Bert Tip is onze keynote spreker op deze middag. Hij is Director Campus Services Philips in Eindhoven en neemt u mee in zijn rijke ervaring op het gebied van verduurzamen van bedrijventerreinen. Bert is een koploper op het gebied van verduurzamen. Hij is verantwoordelijke voor Real Estate & Facility Management van het Philips Innovation Center Eindhoven Noord (Philips Best) en leidt gepassioneerd de transformatie van de locatie naar het volgende niveau van een inspirerende, veilige, gezonde en duurzame plek om te werken.

Gaat verduurzaming u ook aan het hart? Mis deze gelegenheid dan niet en meld u direct aan.

Aanmelden

Wacht niet te lang want het aantal zitplaatsen in het auditorium van de Rabobank is beperkt. Als u al lid bent van Green Deal Club Venlo heeft u voorrang op de reservering.
Wilt u lid worden van Green Deal Club Venlo? Vermeld het dan op uw aanmeldingsformulier. Op 26 april ondertekenen wij dan samen de intentieovereenkomst.

Praktische informatie
Locatie: Rabobank, Noorderpoort 15, Venlo

Programma

14:30 uur    Inloop

15:00 uur    Introductie door Jacko D’Agnolo, projectleider Stichting Duurzame Bedrijventerreinen en Hans de Kinderen, Directeur Coöperatieve Rabobank

15:15 uur    Presentatie door Bert Tip, Director Campus Services Philips

16:00 uur    Interactieve sessie o.l.v. Jacko D’Agnolo en Jan-Willem Vogels, Sustainable Business Manager Energietransitie, Rabobank. Uitleg van de roadmap “Hoe kan mijn organisatie bijdragen aan collectief verduurzamen”. Er is ook aandacht voor individuele uitdagingen en kansen.

16:45 uur     Ondertekening intentieovereenkomst en introductie van nieuwe leden Green Deal Club Venlo

17:00 uur    Napraten

17:30 uur  Einde

Wilt u meer weten over collectieve verduurzaming op de Venlose bedrijvenparken, neem dan contact met mij op.

Jacko D’Agnolo
Projectleider Stichting Duurzame Bedrijventerreinen
jacko@duurzamebedrijventerreinen.eu
+31 654 79 32 60

Translate »