Gijs Hendrikx verkozen tot Hotello of the Year 2021!

Gijs Hendrikx verkozen tot Hotello of the Year 2021!

VENLO – Tijdens de uitreiking van de HotelloTOP of the Year Award 2021 is Gijs Hendrikx verkozen tot Hotello of the Year 2021. Deze prestigieuze award wordt ieder jaar uitgereikt aan een Hotello die een onderscheidende prestatie binnen of buiten de gastvrijheidsbranche heeft geleverd. Gijs Hendrikx liet mede-finalisten Ilona van Rooij en Juliette Zwaan achter zich en won de titel.

De Hotello of the Year Award werd dit jaar uitgereikt via een online livestream.

Hotello of the Year Award
De Hotello of the Year Award is een jaarlijkse verkiezing voor alumni van de Nederlandse Hotel Management Scholen die een stempel hebben gedrukt op het bedrijfsleven en worden herkend én erkend als een echte Hotello met de kernwaarden; gastvrij, energiek, sociaalvaardig, inventief en pragmatisch, ambitieus en met een grote werklust. Dit jaar werd door de selectiecommissie het grote aantal van 50 genomineerden teruggebracht tot een TOP 10. De met zorg geselecteerde jury heeft na intensief overleg de drie finalisten gekozen. Dit jaar verliep de 17e editie van de Hotello of the Year anders dan voorgaande edities. De drie finalisten namen ieder drie dagen de social mediakanalen van HotelloTOP over om zichzelf te presenteren als Hotello of the Year. Daarnaast zorgde deze crossmediale inzet voor meer lokale en provinciale bekendheid voor de HotelloTOP of the Year Award door o.a. een publicatie in Limburg Midden, Ondernemend Venlo en MKB-Limburg. Zo was Gijs zijn deelname aan de HotelloTOP zelfs zichtbaar op digitale schermen van metrostations in drie grote steden.

In tegenstelling tot de vorige Hotello of the Year Award telden de stemmen van het publiek dit jaar niet mee in de telling. Vanwege de corona maatregelen vond de 17e editie uitreiking van de Hotello of the Year Award plaats via een online livestream, waardoor alleen de stemmen van de vakjury en de online stemming meetelden. Deze stemmen zorgden ervoor dat Gijs Hendrikx als winnaar uit de bus kwam van de Hotello of the Year Award 2021.

Theaterhotel Venlo & Mr Jigs
Gijs Hendrikx won de prestigieuze award o.a. wegens zijn succes met het Theaterhotel Venlo en Hotel Mr Jigs. Gijs haalt namelijk het meeste plezier uit het bedenken van vernieuwende hotelconcepten. Onlangs ontving het Theaterhotel Venlo “The best luxury hotels in The Netherlands for 2020” Award. Volgens de Luxury Lifestyle Awards springt Theaterhotel Venlo eruit vanwege de luxe en stijlvolle kamers, de eigen Hotelbar de Miste én de samenwerking met een van de meest moderne en complete theaters in Nederland, De Maaspoort Theater & Events. Een mooie erkenning van het Theaterhotel Venlo als het enige hotel in hartje Venlo met een viersterren classificatie.

Daarnaast opende Gijs Hendrikx op 28 augustus 2020 officieel de deuren van Mr Jigs. Bij Mr Jigs krijgt de gast voortdurend de keuze tussen no bullshit & unexpected luxury. Een concept waarbij de gasten aan de knoppen mogen draaien, wat en wanneer ze maar willen. Zo kun je genieten van een ontbijt met een croissant, fruit en een verse bonenkoffie óf kies je voor een champagne ontbijt? It is up to you! De kamers zijn ook volgens dit principe ingericht: comfort, deluxe, family en suite. Bij de realisatie van het hotel is er wederom gefocust op het aangaan van lokale samenwerkingen. Iets dat Gijs Hendrikx ook als Hotello kenmerkt!

Gijs Hendrikx
“De HotelloTOP Award zie ik als een extra stimulans richting de opening van het derde hotel en als bekroning op ons werk.”: aldus Gijs Hendrikx. Naast de titel Hotello of the Year 2021 ontving Gijs een exclusief koffieapparaat, luxe theepakket, een maatpak en zelfs een butler voor tijdens het HotelloTOP Year Event. Dat is nog eens unexpected luxury!

De uitreiking van de Hotello of the Year Award vond plaats als online livestream op maandag 1 februari 2021 tijdens de Horecava Limited. De Hotello of the Year Award wordt jaarlijks tijdens het HotelloTOP Year Event uitgereikt. De 17e editie van het HotelloTOP Year Event is verplaatst naar woensdag 7 juli 2021 met als thema ‘Fun Da Mentals’.

Translate »