Glansrijk door de KVO-hercertificering!

Glansrijk door de KVO-hercertificering!

Op 14 mei 2024 heeft de auditor van KIWA alle twintig bedrijventerreinen van Ondernemend Venlo wederom het certificaat KVO (Keurmerk Veilig Ondernemen) toegekend. We zijn trots dat het al 15 jaar lukt om door de goede samenwerking tussen ondernemers, brandweer, politie, gemeente Venlo, Veilig Venlo en het parkmanagement dit certificaat toegekend te krijgen.

Na een 1,5 uur durende schouw over de bedrijventerreinen, onder leiding van de auditor en parkmanager Lidy Rutten, vond de certificering plaats met de leden van de werkgroepen. De aanwezigen werden stevig ondervraagd en tijdens de evaluatie werden de afgelopen drie jaren en de  incidentencijfers besproken. Ook de grote opkomst bij deze bijeenkomst, bijna iedereen was aanwezig, tekent het succes van onze werkgroepen Veiligheid.

Alle ondernemers zijn als vrijwilliger vertegenwoordigd in het Keurmerk Veilig Ondernemen. ‘Goed overleg en een optimale samenwerking met de gemeente en hulpdiensten zijn daarbij essentieel.’ In het magazine O.Venlo kun je  lezen dat ook burgemeester Scholten enthousiast is over de samenwerking met Ondernemend Venlo.
Zie: 
Uitstekende samenwerking met ondernemend Venlo

Ondernemend Venlo bedankt DSV Solutions Nederland voor de locatie en goede verzorging.


Op de foto vlnr: Theo Hoogveld, Harold Rutten, Pascal Titulaer, Lucas Loose, Roy van Beest, Rogier Smulders, Jens Rosbinder, Lisa Klitsie, Lidy Rutten, Frank Seuren, Jack Kusters, Onno Keuker. Leon Geeraets, Hans van Dreumel, Tom Dinnessen, Ercan Vinders, Ed Pluijmen, Roland Aarts.

Translate »