KLG Europe en Volantis verkozen tot de ‘Aantrekkelijkste Werkgevers van Limburg 2019/2020’

KLG Europe en Volantis verkozen tot de ‘Aantrekkelijkste Werkgevers van Limburg 2019/2020’

VENLO – Tijdens het Partner Event van Meet the Youngsters zijn de winnaars van de verkiezing Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg bekend gemaakt.

Om de regionale bedrijven onder jongeren te promoten is er voor de vijfde keer de verkiezing ‘Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg’ georganiseerd. Middels de verkiezing presenteren bedrijven zich aan studerend Limburg en hun omgeving.

De deelnemende bedrijven, een record aantal van 135, zijn sinds de start, 19 augustus, fanatiek aan de slag gegaan om te laten zien dat zij de titel ‘Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg 2019/2020’ verdienen.
Door actief campagne te voeren worden medewerkers, klanten en studenten
geënthousiasmeerd om hun stem uit te brengen. Op de website
www.aantrekkelijkstewerkgever.nl werden alle deelnemende bedrijven gepresenteerd en
konden mensen hun stem uitbrengen of een peptalk plaatsen.

Dit jaar zijn er een record aantal van meer dan 8000 stemmen uitgebracht. Vanuit de deelnemende bedrijven is er veel energie in de campagnes gestoken, waarmee ze zich goed geprofileerd hebben bij jong talent.

Tijdens het drukbezochte Partner Event van Meet the Youngsters, met onder andere gedeputeerde Joost van den Akker van de provincie Limburg, zijn de winnaars KLG Europe (Groot bedrijf) en Volantis (MKB) op feestelijke wijze bekend gemaakt!

Voor deze verkiezing wordt onderscheid gemaakt tussen MKB en Groot bedrijf. De regiowinnaars zien er als volgt uit:

Categorie Groot Bedrijf:
Provincie Winnaar/ Regio Noord: KLG Europe
Regio Midden: PSWRegio
Zuid: MeanderGroep

Regiowinnaars categorie MKB:
Provincie Winnaar/Regio Noord: Volantis
Regio Midden: Verkoelen Dakspecialisten Weert
Regio Zuid: Tobas Jeugdhulp

Tegelijkertijd zijn alle deelnemende bedrijven winnaars, doordat ze zich in de kijker hebben gezet bij studenten en hun omgeving!

De verkiezing wordt georganiseerd door Meet the Youngsters in samenwerking met de Limburgse Werkgevers Vereniging, MKB Limburg, Economische Samenwerking Zuid-Limburg, Keyport2020 en de Limburgse Land en Tuinbouwbond.

Translate »