Op reis met Commissie Internationalisering

Op reis met Commissie Internationalisering

Gisteren namen een groot aantal ondernemers deel aan de business trip richting Mönchengladbach. De bijeenkomst werd georganiseerd door de Commissie Internationalisering van Ondernemend Venlo in samenwerking met Business Club Maas Rhein, Wirtschaftsförderung Mönchengladbach GmbH en Atelier Gardeur GmbH.

Tijdens de reis werden de deelnemers goed verzorgd. In Duitsland was er een tour met gids over de bedrijventerreinen Nordpark, Rheindalen en Regiopark in Mönchengladbach inclusief Luchthaven. Er zijn veel mooie bedrijven en men zag ook gebieden in ontwikkeling.

Aansluitend werd er een interessante rondleiding gegeven door Atelier Gardeur GmbH. Nu weet iedereen dat een nette broek uit 36 delen bestaat.

Daarna werd het voetbalstadion van Borussia Mönchengladbach bezocht en kon iedereen op eigen gelegenheid de 10e Duits-Nederlandse handelsdag in het Borussia-Park bezoeken.

Op de terugweg werden nog ervaringen uitgewisseld en kon geconcludeerd worden dat het een interessante, zeer leerzame en succesvolle middag was.

Translate »