Wegen op industrieterreinen Ondernemend Venlo gestrooid

Wegen op industrieterreinen Ondernemend Venlo gestrooid

VENLO – ‘Enorm trots op onze eigen gladheidsbestrijding: wéér een geweldig succes voor Ondernemend Venlo’. Zo zegt parkmanager Lidy Rutten trots.

‘Dit is al jaren een grote wens want er ontstonden gevaarlijke situaties omdat een deel van de wegen buiten de gemeentelijke strooiroutes valt. Door middel van de BIZ-gelden zijn wij als collectief in staat om zelf gladheidsbestrijding uit te laten voeren. De kosten hiervan worden betaald uit de opbrengst van de BIZ-gelden. Dat is een bijdrage van alle ondernemers op de bedrijventerreinen waarmee we collectieve investeringen in de kwaliteit van de bedrijfsomgeving doen’.

Aanvullend op de reguliere gladheidsbestrijding wordt er door Ondernemend Venlo deze winter gestrooid op het onderliggende wegennet van onze 19 BIZ-bedrijventerreinen!

De eerste keer strooien is inmiddels een feit. Uitvoerder is Hoveniersbedrijf van den Broek. Deze werkt nauw samen met Gemeente Venlo: er wordt op dezelfde wijze en tijden gestrooid. Het strooien moet gebeuren volgens het beleid van de gemeente Venlo.

Lees ook het artikel in het komend magazine O.Venlo

Translate »