Lodewijk van der Grinten Prijs gaat dit jaar niet door

Lodewijk van der Grinten Prijs gaat dit jaar niet door

VENLO – Het bestuur van de Stichting Lodewijk van der Grinten Prijs heeft besloten dat de editie van 2020 geen doorgang zal hebben. Vanwege de maatregelen in verband met Covid-19 is het niet mogelijk om het evenement dit jaar te organiseren.

Normaal gesproken vindt in juni de terugkomlunch plaats bij de winnaar van vorig jaar, in dit geval Wout van Eeuwijk. In september volgt dan de nominatiebijeenkomst waarbij de nieuwe kandidaten bekend gemaakt worden en in december uiteindelijk de prijsuitreiking in een volle Maaspoort. Allemaal evenementen die op dit moment niet kunnen doorgaan vanwege de diverse beperkende regels.

De organisatie van de LvdG Prijs vergt ieder jaar een intensieve voorbereiding. De kandidaten voor de ondernemersprijs worden in het voorjaar benaderd door de nominatiecommissie. Daarna moeten ze zich goed kunnen voorbereiden op hun publieke presentatie begin september. In december wordt dan tijdens een feestelijke avond in De Maaspoort de winnaar bekend gemaakt. Ook daarvoor zouden de organisatorische voorbereidingen op dit moment al in volle gang zijn. Het bestuur van de LvdG Prijs beraadt zich op dit moment op mogelijke alternatieve scenario’s waarin de ondernemers van Groot Venlo centraal staan. Zodra daar meer duidelijkheid over is, zal dat bekend gemaakt worden.

Translate »