Makelaarskantoor Cabooter & Van Loenen: Expertise, lokale kennis en persoonlijke service

Makelaarskantoor Cabooter & Van Loenen: Expertise, lokale kennis en persoonlijke service

Particulieren en ondernemers weten ook in deze oververhitte markt uitstekend de weg te vinden naar Makelaarskantoor Cabooter & Van Loenen. Het aanbod woningen, bedrijfspanden en bouwgrond is groot en divers. Met alle bijbehorende diensten: verkoop, aankoop, taxaties, verhuur, beheer en zelfverkoop. Een deskundig team met enthousiaste specialisten staat voor je klaar.

Tekst: Wesley Hegge

De onmiskenbare oranje kleur van Makelaarskantoor Cabooter & Van Loenen is niet te missen op businesspark Noorderpoort. “Het voordeel van een vestiging op een bedrijventerrein is dat er volop parkeergelegenheid is”, zegt mede-eigenaar en makelaar Ron van Loenen. “Onze klanten waarderen de laagdrempeligheid. Makkelijk parkeren, snel even binnenlopen. Hier is het altijd open huis. Zeker in de snelle markt waarin we verkeren, is snelheid belangrijk. Ook na kantooruren zijn we beschikbaar. We staan 24/7 klaar voor nieuwe en bestaande klanten.”

Ervaring en korte lijntjes
Hans Cabooter (Cabooter Group Venlo) en Van Loenen staken in 2008 de koppen bij elkaar voor de oprichting van een nieuw makelaarskantoor en de aankoop van het concept Zelfverkoop. Een paar maanden later brak de kredietcrisis uit, die grote gevolgen had voor de woningmarkt. Desondanks kwam Gijs Wolters in 2009 het bedrijf versterken. “We hebben veel geleerd door de crisis, we zijn creatief geworden”, zegt Wolters.

De huidige vastgoedmarkt is sinds de oprichting 180 graden gedraaid. Makelaarskantoor Cabooter & Van Loenen heeft een mooie groei doorgemaakt. Lonneke Knapen is sinds vier jaar actief als woonconsulente. Onlangs is ook office manager Niels Klitsie in dienst getreden. Ze willen uiteindelijk ook makelaar worden. Er is geen betere leerschool. Van Loenen heeft 21 jaar ervaring en Wolters werkt zelfs al 25 jaar als makelaar. Van Loenen: “De combinatie van expertise, lokale kennis en persoonlijke service is onze kracht. De onderlinge lijntjes zijn hier kort en we zitten dicht op de klant om die persoonlijk en optimaal te helpen. Zo hoort service er ook uit te zien.”

Aanbod
Tachtig procent van de portefeuille bestaat uit woningen. Van appartementen in het centrum van Venlo tot vrijstaande woningen in Blerick. Wolters: “In elke opdracht zien we een kans. We zijn actief in de grootregio Venlo. We kennen zo ongeveer iedere steen in de stad.” Ook op het gebied van bedrijfsvastgoed is er een divers aanbod: kantoorpanden, bedrijfshallen en winkelpanden. Van Loenen: “We willen nog actiever worden in het bedrijfsonroerendgoed. Het is een interessante markt. De economie groeit en we komen in contact met prachtige bedrijven. We verkopen ook bouwgrond. We zijn er trots op dat men ondanks de oververhitte markt de weg naar ons weet te vinden.”

Dankzij een uitgebreid dienstenpakket klinkt voor het team van Makelaarskantoor Cabooter & Van Loenen geen vraag vreemd in de oren. Naast de begeleiding van verkoop- en aankooptrajecten en het taxeren van objecten, behoren ook verhuur, beheer en zelfverkoop tot de dienstverlening. Wolters: “We hebben een ruime beheerportefeuille waarin we beleggers ontlasten door constante verhuur en onderhoud van hun onroerend vastgoed.”

Zelfverkoop
Een moderne, verantwoorde en vooral eenvoudige manier van verkopen met professionele begeleiding is Zelfverkoop. Van Loenen: “Je bespaart vaak duizenden euro’s, maar toch sta je er niet alleen voor. We nemen een deel voor onze rekening: waardebepaling, brochures, bord, begeleiding van een makelaar, verzorgen van de koopovereenkomst, contact met de notaris en zijn gedurende het hele traject contactpersoon en vraagbaak. De klant doet zelf de bezichtiging en voert de onderhandelingen. Uiteraard kunnen we ondersteunen bij de onderhandelingen.” Makelaarskantoor Cabooter & Van Loenen denkt mee in elke situatie. Om alle particulieren en ondernemers optimaal te begeleiden bij de belangrijkste momenten in het leven.

www.cabootervanloenen.nlwww.zelfverkoop.nl

Translate »