Surprise businessclubavond Limburgs Museum

Surprise businessclubavond Limburgs Museum

VENLO – Kom op dinsdag 19 november a.s. van 18.00 – 21.00 uur organiseert de businessclub van het Limburgs Museum een exclusieve Surprise Businessclubavond met als thema SuperSint! SuperSint is een geheel nieuwe editie van het geliefde Pakhuis van Sinterklaas van het Limburgs Museum, gebaseerd op de mythen en sagen die basis vormen voor het Sinterklaasfeest zoals we het nu kennen.

Schrijfster Maranke Rinck van het prentenboek SuperSint zal speciaal voor u deze avond een inleiding verzorgen over de oorsprong van het Sinterklaasfeest.

Deze ‘surprise’ metamorfose van het Pakhuis van Sinterklaas willen we graag onthullen op 19 november a.s. vanaf 18.00  uur. Op deze avond zal er een heerlijk walking dinner verzorgd worden door Kaneman Entertastement. Collega’s en relaties van u zijn van harte welkom. Mocht u een introducé mee willen nemen met interesse voor cultuur, ondernemer- en sponsorschap? Ook zij zijn van harte welkom!

AANMELDEN
Om organisatorische redenen vragen wij u om u aan te melden via info@limburgsmuseum.nl onder vermelding van Surprise Businessclubavond en de namen van de deelnemers.

Translate »