Publiek welkom bij opnames Omroep Venlo “Wat maakt Venlo….”

Publiek welkom bij opnames Omroep Venlo “Wat maakt Venlo….”

Wat maakt Venlo….
Een programma over trots, kansen en samenwerking.

In november en december zendt Omroep Venlo een zesdelige zakelijke tv-serie uit met als titel Wat maakt Venlo…. Voor dit programma is de omroep de samenwerking aangegaan met Fontys International Business School, Rabobank Venlo e.o., Gemeente Venlo en Ondernemend Venlo. Vanuit het met gepaste trots in beeld gebrachte perspectief dat de gemeente Venlo nu al volop bedrijvigheid kent en vele parels op de industrieterreinen herbergt, wordt de kijker in boeiende en open gesprekken meegenomen naar waar in de toekomst nog meer kansen liggen.

Van nu naar de toekomst

In korte filmpjes laat verslaggeefster Kylian Slenter de kijker zien dat het landschap van bedrijven en organisaties in de gemeente Venlo vele parels herbergt; bedrijven die met veel ondernemersgeest, daadkracht en innovatief vermogen koploper zijn in hun eigen niche. Parels die bij het gros van de bevolking onbekend zijn en door hen te tonen bewondering en waardering zullen oogsten. Vanuit het positieve beeld van nu, wordt in de programma’s een brug geslagen naar de toekomst. Vanuit het gezamenlijke doel om kopposities te stabiliseren en tot verdere groei te laten komen, wordt gekeken naar waar de kansen, mogelijkheden, maar ook de te tackelen uitdagingen liggen om dit te bewerkstelligen. Betrokkenen vanuit ondernemers, politiek, onderwijs alsook studerende jongeren gaan hierover in gesprek met presentator Frans Pollux. Hiervoor zijn eind oktober in een unieke TV-setting in Villa Flora zes programma’s opgenomen.

Zes thema’s

Venlo is nu Europese logistieke hotspot. Wat moeten we doen om dat over tien jaar nog te zijn? Prachtig om te zien hoeveel parels we nu al hebben binnen de maakindustrie. Maar zitten we aan onze max of zijn er nog veel meer kansen en waar liggen die?

Wat maakt Venlo gezond, duurzaam en uniek? Het antwoord hierop is zes weken lang te zien vanaf maandag 4 november, met herhalingen op zondag. Wat maakt Venlo… zal ook online via de kanalen van Omroep Venlo en de partners te zien zijn.

U kunt aanwezig zijn bij de opnames in Villa Flora, Sint Jansweg 20, Venlo. Hieronder ziet u de opnametijden. U bent van harte welkom!

Aflevering 1: Wat maakt Venlo uniek? / opname dinsdag 29 oktober, 14.00-16.00 uur

Aflevering 2: Wat maakt Venlo gezond? / opname dinsdag 29 oktober, 11.30-13.30 uur

Aflevering 3: Wat maakt Venlo tot hotspot? / opname dinsdag 29 oktober, 16.30-18.30 uur

Aflevering 4: Wat máákt Venlo? / opname woensdag 30 oktober, 11.30-13.30 uur

Aflevering 5: Wat maakt Venlo duurzaam? / opname woensdag 30 oktober, 14.00-16.00 uur

Aflevering 6: Samenwerking maakt Venlo / opname woensdag 30 oktober, 16.30-18.30 uur

Translate »