Resultaatparticipatie ontvangen t.w.v. ruim € 17.000

Resultaatparticipatie ontvangen t.w.v. ruim € 17.000

Afgelopen 14 juni ontvingen Henk van der Heijden (penningmeester) en Lidy Rutten (parkmanager) uit handen van Rob van den Heuvel (Interpolis) en Luc Seetsen (Rabobank) cheques ter waarde van ruim € 17.000.

“Een prachtig bedrag om de bedrijventerreinen van Ondernemend Venlo nog veiliger te maken. “Wij gaan met dit bedrag weer een aanvraag bij Kiwa doen om de hercertificering van het Keurmerk Veilig Ondernemen te behalen en om te onderzoeken of we ook het nieuwe KVO Cyber certificaat voor alle 20 bedrijventerreinen kunnen bemachtigen” laat Lidy Rutten weten.

Met de resultaatparticipatie beloont Interpolis jaarlijks het samenwerken aan een veilig bedrijventerrein.
De ondernemersvereniging ontvangt jaarlijks resultaatparticipatie als de verhouding tussen de betaalde verzekeringspremie en het uitbetaalde schadebedrag gunstig is. Alleen gecertificeerde bedrijventerreinen die over proactief cameratoezicht beschikken, komen bij Interpolis in aanmerking voor deze resultaatparticipatie.

Hoe meer leden zich verzekeren bij Interpolis, hoe hoger het bedrag aan resultaatparticipatie kan worden. Bovendien biedt Interpolis ondernemers die lid zijn een korting tot 15% op de premie voor de gebouwen-, inventaris-, voorraad- en bedrijfsstagnatieverzekering op de Interpolis BedrijvenCompactPolis®.

Alle betrokken partijen profiteren van veilig ondernemen.
Een collectief beveiligd bedrijventerrein is veiliger. Daardoor kunnen ondernemers prettiger ondernemen. “Samen met Interpolis werken we aan een veilig bedrijventerrein. Door ons collectief te verzekeren, verminderen we bijvoorbeeld criminaliteit en daardoor schades en kosten. ”Een win-winsituatie dus voor alle betrokkenen!

Kijk voor meer informatie over veilig ondernemen op bedrijventerreinen op Interpolis.nl/zakelijk/bedrijventerrein.

Translate »