samenwerking Noorderpoort met La Oya Dagbesteding verlengd

samenwerking Noorderpoort met La Oya Dagbesteding verlengd

De samenwerking met Ondernemend Venlo, afdeling Noorderpoort en La Oya Dagbesteding wordt ook voor 2019 verlengd. Geheel in het kader van Sociaal en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Via deze manier wil de Ondernemersvereniging en Parkmanagement bijdragen aan participatie aan en in de maatschappij en onderstrepen achter deze gedachte te staan.

In overleg met City Outdoor Signs is er een bijzondere samenwerkingsovereenkomst ontstaan. De talenten van La Oya Dagbesteding zorgen jaarlijks voor het schoonmaken van de bewegbewijzeringsborden.op het Noorderpoort gebied.

Pauline Volkert eigenaar en oprichtster van La Oya Dagbesteding Venlo, doneert de gehele opbrengst hiervan aan “haar Oya Talenten”. La Oya investeert in activiteiten die nu weg worden bezuinigd bij jongeren met een beperking. Deelnemers aan La Oya Dagbesteding kiezen zelf leuke dagjes uit of vakanties samen met het gedoneerde geld binnen hun “Vriendenclubje”.

La Oya Dagbesteding biedt een kleinschalige veilige leerwerk omgeving aan talentvolle jongeren met een beperking. La Oya werkt samen met een team van erkende therapeuten en is specialist op het gebied bij de ontwikkeling van praktische en sociale vaardigheden “zodat onze kinderen een volwaardige plek in onze samenleving kunnen innemen” aldus Pauline. Als trotse moeder van Jaimy, geboren met het Downsyndroom investeert zij op deze manier ook in de kwaliteit van leven van andere jongeren met een beperking.

La Oya Dagbesteding is gevestigd op bedrijventerrein Noorderpoort in het voormalige klooster ‘Nazareth’ in ’T Ven. La Oya werkt samen met omringende ondernemers voor externe leerwerkplekken, zodat haar aanbod van Dagbesteding past bij de talenten en hun interessegebieden.

Voor meer informatie: Pauline Volkert, La Oya, Winkelveldstraat 1,  5916 NX  Venlo, Tel. 077- 374 5477 of  06-1264 7771. Of stuur een mail naar: pauline@la-oya.nl  website: www.la-oya.nl

 

Foto: Hanny Wijnans

Op de foto: Links Lidy Rutten Parkmanager Businesspark Noorderpoort, Rechts Pauline Volkert Eigenaar en oprichter van La Oya Dagbesteding

Translate »