Service Logistics Summit 14 november 2019 Venlo

Service Logistics Summit 14 november 2019 Venlo

Worstel jij ook met het praktisch maken van circulair denken? Vraag jij je af of circulariteit meer kan opleveren dan hoofdbrekens en extra werk? Kom dan naar de 23e Service Logistics Summit en ontdek wat service logistiek voor jou kan doen. Levensduurverlenging en hergebruik van materialen zijn voor ons vanzelfsprekende uitgangspunten. Met specifieke kennis en kunde creëren service logistieke professionals
winstgevende businessmodellen. Laat je inspireren door deze succesverhalen en ervaar hoe service logistiek handen en voeten geeft aan circulariteit, dé maatschappelijke uitdaging voor ons allen.

Uitleg Summit:
De Service Logistics Summit is een dag in het teken van ontwikkelingen in service logistiek. In een gevarieerd programma, met bedrijfsbezoeken, plenaire en parallelle sessies, passeren bedrijfscases, recent onderzoek en innovaties de revue. De uitreiking van de SLF Afstudeerprijs voor de beste scriptie en het exclusieve Young Talent Program zijn speciale onderdelen in het programma. Daarnaast is het netwerkdiner na afloop een vast onderdeel geworden. Ook en vooral is er ruimte om vakgenoten te ontmoeten en ervaringen te delen tijdens de pauzemomenten. Jaarlijks trekt de Summit zo’n 150 geïnteresseerden. Deelnemers zijn jonge en ervaren professionals, maar altijd betrokken bij service logistieke processen. Geïnteresseerd in de Service Logistics Summit? Meldt u aan of neem contact op met het Service Logistics Forum via info@servicelogisticsforum.nl.

Extra informatie
Event: Service Logistics Summit 2019
Datum: 14 november 2019
Tijdstip: 9.00 – 18.00 met aansluitend diner
Locatie: Brightlands Campus Greenport Venlo, Sint Jansweg 20, 5928 RC Venlo
Thema: Service Logistiek geeft circulariteit handen en voeten

Klik hier voor meer info over de Summit (details programma en kosten)

Translate »