The Student Business Career Society

The Student Business Career Society

Op donderdag 20 oktober mocht voorzitter Peter Thissen de certificaten uitreiken aan de studenten van ‘The Student Business Career Society’.

De driedaagse workshop genaamd ‘The Student Business Career Society’ is een samenwerking van Grenslab met: Aexd, Ondernemend Venlo en de onderzoeksgroep Cross-border Business Development. De workshop maakt ook deel uit van het SCM-programma van Fontys. Studenten van Fontys en andere instituten gingen tijdens dit event aan de slag met expert Joost Dijkstra. In drie workshops van elk 3 uur werd aan de deelnemers zakelijke content op het gebied van strategie, operations en leiderschap gegeven. Daarnaast ontvingen de studenten praktische handvatten waarmee men zijn of haar persoonlijke loopbaan nog beter kan ontwikkelen!

Doelen van deze jaarlijks terugkerend 3-daagse workshop:

• Het bieden van een geweldige kans om uw toekomstige zakelijke carrière te beïnvloeden.
• Het vergemakkelijk maken van de overgang van het studentenleven naar het bedrijfsleven.
• Het aanmoedigen van een succesvolle regionale carrière in het bedrijfsleven binnen de EU.

Verschillende ervaringen in de internationale zakenwereld worden gedeeld. Hierbij ligt de focus op het leveren het leveren van cruciale inzichten in kennis, vaardigheden en gedrag om een ​​succesvolle carrière in deze grensregio te stimuleren.

Translate »