Trade Port Zuid ledenbijeenkomst

Trade Port Zuid ledenbijeenkomst

Op 25 oktober organiseerde Afdeling Trade Port Zuid een ledenbijeenkomst. De goed bezochte samenkomst vond plaats bij de Experience Store XXL van Kees Smits Tuinmeubelen in Venlo.

De leden werden bij Kees Smits Tuinmeubelen ontvangen met de originele Twentse Krentenwegge, waarna voorzitter Hans Schreurs een welkomst toespraak hield over de successen van het afgelopen jaar. De ledenvergadering was interactief dus er was voor de leden gelegenheid om lokale onderwerpen te bespreken. Daarbij kwamen ter sprake dat de ondernemers last ondervinden van de vele wegwerkzaamheden aan het wegennet. Een punt van aandacht waar ook Ondernemend Venlo zich van bewust is. Parkmanager Lidy is meestal voortijdig op de hoogte van geplande wegwerkzaamheden in de regio en kan daardoor overleg plegen over de bereikbaarheid van en voor de ondernemers.

Daarna vertelde gastheer en storemanager Maurice Peters over de geschiedenis van familiebedrijf Kees Smit Tuinmeubelen. Het bedrijf, met inmiddels filialen in Amersfoort, Almere en Venlo, hecht groot belang aan het welzijn van haar medewerkers. Daarnaast ziet het ook als een van haar meerwaarden om klanten van goed advies te voorzien. Na deze introductie volgde er een kijkje achter de schermen door een enerverend rondleiding over de 3 verdiepingen met het uitgebreide assortiment tuinmeubelen.

Tijdens de gezellige netwerkborrel ter afsluiting konden de (vooral vele nieuwe) ondernemers met elkaar kennismaken en/of bijpraten.

 

Translate »