Zomerbarbecue Ondernemend Venlo

Zomerbarbecue Ondernemend Venlo

Op vrijdag 10 augustus was de zomerbarbecue van Ondernemend Venlo weer bij Zomerparkfeest in het Julianapark.
Het was een interessante bijeenkomst met bijna 200 ondernemers. De nieuwe wethouders waren ook allemaal present.

In het welkomstwoord door Stanley Mooren namens de PR & Communicatiecommissie, werd de nieuwe website van Ondernemend Venlo gepresenteerd.

Voorzitter Peter Thissen stelde onder andere in zijn woordje de voorzitters van de commissies voor. Verder meldde hij dat er een enquête aankomt over de plannen aan de Albertushof.

Dan is het woord aan Burgemeester Scholten die het nieuw behaalde KVO-B certificaat uitreikte aan parkmanager Lidy Rutten (zie foto). Het KVO-B certificaat is nu voor het eerst voor 3 bedrijventerreinen samen verkregen en is het resultaat van de samenwerking van alle partijen: brandweer, politie, gemeente, beveiligers en de ondernemers.

Gastspreker Patrick van der Broeck, dijkgraaf van Waterschap Limburg gaf een interessante presentatie over het Waterschap, de hoogwaterproblemen en klimaatverandering en hoe de waterbalans goed beheerst moet worden.

Na deze presentaties verplaatsten de gasten zich weer over het zonnige terrein naar de sponsortent waar ze konden genieten van een drankje en een goed verzorgde barbecue.  Klik hier voor meer foto’s.

Translate »