Afsluiting viaduct afrit A67 Eindhovenseweg

Afsluiting viaduct afrit A67 Eindhovenseweg

Naar aanleiding van werkzaamheden door Rijkswaterstaat zal viaduct Heierhoeve te Venlo, waar de N556 (Eindhovenseweg) de A67 kruist, afgesloten worden. De afsluiting zal plaatsvinden vanaf maandag 8 april 6:00 uur tot en met vrijdag 12 april 18:00 uur.

In de eerste maanden van 2024 is door de provincie Limburg en Rijkswaterstaat (RWS) geconstateerd dat de huidig aanwezige voegen tussen het betonnen van het viaduct Heierhoeve te Venlo en de aangrenzende grond niet meer voldoen aan de huidige verkeersintensiteiten en situatie. Daarom is besloten de voegovergangen bij het viaduct compleet te vervangen. Hierdoor kan niet worden voorkomen om het viaduct, met hierop de 2 rijbanen naar noord en zuid en beiden fietspaden, volledig af te sluiten voor al het verkeer.

Het betreft werkaamheden bij het viaduct waar de N556 (Eindhovenseweg) over de A67 kruist ter hoogte van op- en afrit 39. Zie Google Maps-locatie. Voor deze afsluiting zullen uiteraard geschikte omleidingsroutes ingesteld worden. De werkzaamheden aan de N556 zal plaatsvinden van 8 t/m 12 april.

Translate »