Bijeenkomst ‘Aan het werk met Statushouders’

Bijeenkomst ‘Aan het werk met Statushouders’

UITNODIGING

Op 16 november 2022 organiseren WSP Noord-Limburg samen met Refugee Team de bijeenkomst ‘Aan het werk met statushouders’. U wordt tijdens deze bijeenkomst bijgepraat over wat het inhoudt om te werken met statushouders en u komt in contact met talentvolle en gemotiveerde nieuwkomers.

U krijgt tijdens een interactieve presentatie alle praktische informatie die nodig is om als werkgever met statushouders aan de slag te gaan. Tevens krijgt u een antwoord op; wat het u oplevert, hoe het met de wet- en regelgeving zit, wat kan men verwachten op de werkvloer en welke subsidiemogelijkheden er zijn.

PROGRAMMA

15:30 uur – Inloop en ontvangst
Graag ontvangen we je met koffie en vlaai.

16:15 uur – Hoe, wat en waarom?
In een interactieve presentatie door Refugee Team directeur Martijn Berghman met praktische informatie die nodig is om als werkgever met statushouders aan de slag.

16:45 – Perspectief van de statushouders
Mazen Altass kwam zelf uit Syrië naar Nederland. Hij vertelt over zijn integratie en de manier waarop hij een carrière opbouwde.

17:00 – Ontmoet talent
Kom in contact met talentvolle nieuwkomers die op zoek zijn naar hun eerste plek op de Nederlandse arbeidsmarkt. Tijdens korte speeddates delen zij graag hun CV.

17:45 – Afsluiting en Einde
Afsluiting met ruimte om elkaar informeel te ontmoeten en vervolgacties af te spreken.
Einde om 18:30 uur.

‘Aan het werk met Statushouders’
Datum en tijd: woensdag 16 november 2022 – 15.30 tot 18:00 uur
Locatie: Theater de Garage – Saxenkampstraat 2, Venlo

Parkeren is mogelijk in de buurt van Jan Linders / Albert Heijn

 

Refugee Team ondersteunt vluchtelingen bij hun integratie en zorgen ervoor dat zij zélf de regie kunnen nemen in het opbouwen van een toekomst in Nederland. Van een vliegende start van hun inburgeringstraject tot aan een goede passende baan.

WerkgeversServicepunt Noord-Limburg verruimen jouw blik op de arbeidsmarkt en staan voor je klaar met innovatieve, niet alledaagse oplossingen om te voldoen aan de capaciteitsvraag van vandaag en de toekomst.

 

Via onderstaande button kunt u zich aanmelden voor de bijeenkomst ‘Aan het werk met statushouders’.

Translate »