Grenzeloos onderwijs als motor van de regio

Grenzeloos onderwijs als motor van de regio

VENLO – Op donderdag 16 januari 2020 organiseren de Universiteit Maastricht en de Vereniging van Universiteiten (VSNU) de Conferentie Internationalisering: Grenzeloos onderwijs als motor van de regio.

De conferentie biedt een inspirerend en interactief programma, gericht op de vele verschillende ontwikkelingen rondom internationalisering. De dag start plenair met een panel over het European Universities initiatief met onder andere een vertegenwoordiger van de Europese Commissie en coördinatoren van gehonoreerde netwerken. Vervolgens zullen er vier verschillende deelsessies worden georganiseerd waar u zich voor kunt inschrijven bij de aanmeldbalie. Na de lunch volgt een keynote van Joost van den Akker (Gedeputeerde Economie, Onderwijs en Sport, Provincie Limburg). De dag wordt afgesloten met een gezellige netwerkborrel.

De bijeenkomst is gericht op professionals in het hoger onderwijs, de politiek, de overheid en het bedrijfsleven. Kortom: iedereen die in zijn of haar werk te maken heeft met internationalisering.

Graag nodigen we u uit voor deze conferentie op donderdag 16 januari van 10.30 tot 16.30. De conferentie vindt plaats op de Brightlands Campus Greenport Venlo, St Jansweg 20 in Venlo. Vanaf station Venlo rijdt er een pendelbus naar de campus en vice versa.

We kijken uit naar een inspirerende dag en hopen van harte u te mogen verwelkomen! Wij horen graag vóór 6 januari 2020 of u aanwezig kunt zijn. U kunt zich hier aanmelden.

Translate »